Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Създаването на външнополитическа стратегия във фокуса на дискусия

Снимка: europarl.bg

Публична дискусия на тема “Визия за външнополитическа стратегия на Република България” ще се проведе днес в столичния Дом на Европа по инициатива на Дипломатическия институт при министъра на външните работи. Събитието ще събере представители на законодателната и изпълнителната власт, експерти, хора от научните среди и гражданския сектор, които да помогнат за създаването на този стратегически документ, продиктуван и от новата среда на сигурност. Гост на форума ще бъде външният министър Мария Габриел.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Часът на Радио България по програма "Христо Ботев" - Брой 17

В този брой на предаването слушайте: "Когато и ученици, и учители са в час" – разговор с Николай Йорданов, директор на Българското средно училище "Христо Ботев" в Братислава;  "Българското кино - на фокус в Париж“ – интервю с Румена Иванова..

публикувано на 12.09.24 в 12:00

Регистрирани за изборите са 28 партии и 11 коалиции

За предстоящите предсрочни избори на 27 октомври 28 партии и 11 коалиции подадоха документи за участие. Предизборната кампания за седмите, в рамките на 4 години, парламентарни избори започва на 27 септември. ЦИК регистрира всички партии и..

публикувано на 12.09.24 в 10:31

Ретро автомобили на Националната служба за охрана представя Историческият музей

Класически автомобили от висок представителен клас от парка на Националната служба за охрана представя от днес до 15 септември Националният исторически музей. Експозицията е по повод 145 години от основаването на държавната охранителна служба на..

публикувано на 12.09.24 в 07:15