Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Когато се огледам в очите ти"

Снимка: YouTube / Nelly Rangelova

Двама от най-любимите певци – Нели Рангелова и Георги Христов – записаха дуета "Когато се огледам в очите ти". Песента преплита разпознаваемите им гласове в мелодията, създадена от Невена Пейкова. 

Стиховете са на Джина Дундова-Панчева, аранжиментът е дело на младия Георги Милтиядов. Песента беше представена премиерно по време на концерта на Нели Рангелова "На бис" през октомври.

Редактор: Диляна Трачева


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Love Is Like"

Милена Цанова  е певица, която избягва да определя своите стилови предпочитания – това е така, защото намира гласа си за достатъчно различен, за да може да обединява всичко, което тя прави като изкуство. От малка свири на пиано, после на китара, в..

публикувано на 20.08.24 в 10:15

"Цвят лилав"

Sofia Summer Fest – Underground Edition, част от летния фестивал на София, се открива тази вечер. Това ще се случи с концерт, в който ще чуем две певици, белязали с песните си българската музика на прага на новото хилядолетие – Ирина Флорин и Тони...

публикувано на 19.08.24 в 10:15

"Помниш ли?"

Тони Димитрова – певицата с характерен глас, превърнала се в един от артистичните символи на Бургас – представя своя самостоятелен концерт "Време за обичане" под открито небе. Той е част от националното ѝ турне, обхващащо 15 от по-големите градове на..

публикувано на 16.08.24 в 10:15