Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Карнавално бягане на Дядо Коледа, елена Рудолф и джуджетата във Варна

Снимка: Радио Варна

Традиционното коледно карнавално бягане във Варна е отложено за днес заради неблагоприятното време. Единственото условие за участие в него е всеки да бъде облечен в забавен коледен костюм на Дядо Коледа, на елена Рудолф, на джуджетата или поне да носи червена шапка или рогца.

На атрактивното спортно събитие са предвидени награди за победителите. Ще има също така томбола за всички участници и брънч парти.

Желаещите да се включат в забавното бягане могат да се регистрират от 9,30 ч. до Слънчевия часовник и час по-късно да се впуснат в състезанието.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес - 22 август 2024 г.

„Остаряваме бавно, неусетно почти“ пее в една от емблематичните си песни Богдана Карадочева. В „България днес“ на 22 август ще говорим за живота на възрастните хора у нас и в Европа и как можем да направим този етап от естественото ни съществуване..

публикувано на 22.08.24 в 19:00

Археолозите откриха богато погребение на тракийски войн от римската епоха

Ценни и уникални археологически находки са разкрити при разкопки в землището на тополовградското село Капитан Петко войвода, съобщи БТА. Археолозите под ръководството на Даниела Агре са се натъкнали на вероятна гробница на тракийски аристократ на римска..

публикувано на 22.08.24 в 14:34

Часът на Радио България по програма "Христо Ботев" - Брой 14

В брой 14 на предаването слушайте : Един българин в Бундестага. Има ли интерес към политическа кариера в България? – интервю с 34-годишния Марин Йотов, съветник в германския парламент; Среща с Бианка Белова – един от най-успешните и..

публикувано на 22.08.24 в 12:00