Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

С "Единствена" Наско от Б.Т.Р се включва в проекта "Пеещи артисти"

Снимка: YouTube

Един от най-добрите български рок гласове - Атанас Пенев, повече известен като Наско от Б.Т.Р. - влиза през широко отворената врата в проекта "Пеещи артисти" с две песни. Заглавието на първата е "Единствена", а втората ще бъде представена през месец май.

Стиховете на "Единствена" са на Костадин Филипов, когото познаваме като журналист и водещ на новините по БНТ, но и като автор на други текстове за песни на проекта "Пеещи артисти". Музиката и аранжиментът са дело на именития композитор, аранжор и инструменталист Красимир Гюлмезов.

Гасне ден в самотна тишина,

тръгваш си във полумрака.

Бавно греховете си събра, 

болката на прага чака.

Сам, търся те в нощта.

Сам, във безкрайността. 

А любовта, а любовта във спомените ми изгря

А любовта, а любовта Единствена е, как не разбра!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Кирил Маричков

Отиде си "щурецът" Кирил Маричков

Почина българският певец, китарист и композитор Кирил Маричков. Трагедията се е случила при инцидент в село Селановци, където рок музикантът е трябвало да има концерт с "Фондацията", съобщи bTV, позовавайки се на свои източници. Рок пътят на..

публикувано на 11.10.24 в 20:12

"Крадец на мечти"

Музиката на DARA е пъстра като самата нея - доказва го най-новият ѝ сингъл "Крадец на мечти". В него младата певица води откровен диалог с вътрешния си критик - онзи глас, който често ни руши и разколебава, но в същото време без милост ни тласка към..

публикувано на 11.10.24 в 10:15
Донка Ангъчева и Росен Гергов

Живеещата в Австрия виртуозна пианистка Донка Ангъчева свири за жителите на Враца

Донка Ангъчева, един от най-ярките и виртуозни европейски пианисти, част от престижната селекция „Bosendorfer Artist“,  ще изнесе на 11 октомври концерт във Враца, съвместно с врачанската Симфониета, съобщиха от оркестъра. Ангъчева е солист на..

публикувано на 11.10.24 в 06:35