Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Иван Кондов става заместник-министър на външните работи

Иван Кондов
Снимка: БГНЕС

Премиерът Димитър Главчев официално прие и поста министър на външните работи от Стефан Димитров и се срещна с ръководния състав на ведомството.


Служебният премиер обяви, че дипломатът от кариерата Иван Кондов става заместник-министър на външните работи.

Кондов беше министър на външните работи в служебния кабинет на Гълъб Донев от 3 май до 6 юни 2023 г. Главчев заяви също, че за постоянен секретар на МВнР е назначен Светлан Стоев, който беше външен министър в служебните кабинети на Стефан Янев през 2021 г.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Снимка: Facebook / Празник на пеперудите

Празникът на пеперудите в Полска Скакавица събра любителите на дивата природа

Край водопада на с. Полска Скакавица, Кюстендилско, любителите на пеперудите и дивата природа се събраха на "Празник на пеперудите", за да наблюдават един от най-красивите природни феномени по река Струма. Водопадът е висок около 50 метра и се нарежда..

публикувано на 07.07.24 в 10:05

Eвропейска седмица на кинологията в Бургас

Бургас е домакин на петнадесетата Европейска седмица на кинологията, съобщи БТА. Тя започва от 6 юли в района на Конна база в Морската градина и се организира от Българския републикански киноложки съюз, съвместно с Общината. Международният..

публикувано на 06.07.24 в 08:10

"Трабант фест" в Тетевенския Балкан

Тетевенското курортно село Рибарица е домакин на дванадесетото издание на "Трабант фест", съобщиха организаторите от Национален клуб Трабант. Любителите на марката се събират на 6 юли (събота) в местността "Костина", където ще дефилират близо сто..

публикувано на 06.07.24 в 07:15