Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Електронна музика под тепетата в рамките на фестивала LOST in HILLS

Снимка: facebook.com/lostinhillsfest

В града на тепетата - Пловдив, на 8 и 9 юни ще се проведе музикален фестивал за електронна музика под названието LOST in HILLS.

Двудневната програма на живописния хълм Бунарджика включва над 40 артисти, които ще излязат на три сцени.

Публиката ще се наслади на очарователните ритми на Eli Rojas, произхождащи от Ибиса, на италианския афро хаус виртуоз Simone Vitullo, Bubba Brothers от Португалия, Fantoo от Унгария, талантливия французин Fred Lenix и други чуждестранни гости, както и на съзвездие от български артисти.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Средновековни църкви отварят врати за музикалния фестивал Arbanassi Summer Music

За четиринайсета година камерна музика ще звучи в средновековните църкви-музеи “Св. Архангели Михаил и Гавраил” и “Св. Георги” в архитектурния резерват Арбанаси. От днес до 12 юли сред прекрасната акустика на храмовете музиканти от Белгия,..

публикувано на 07.07.24 в 06:00

"Направен за мен" – заявка за летен хит на Елия Тодорова

" Направен за мен " е третият авторски сингъл на младата и талантлива певица Елия Тодорова, а самата тя го определя като най-динамичния в репертоара си. Успешните два проекта – " Облак " и " Малини "  ѝ донесоха популярност като солова..

публикувано на 05.07.24 в 10:15

Летните вечери в София стават още по-романтични – започва A to JazZ

Едно от най-очакваните културни събития в лятна София започва днес. За 13-а година фестивалът A to JazZ ще преобрази Южния парк 2 в споделена, творческа и екосъобразна културна градска сцена. Меломаните в столичния град ще бъдат..

публикувано на 04.07.24 в 05:15