Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Визуалната история на Миколаев: Татуировки на войната - фотосвидетелства от Украйна

An image from the exhibition "The Visual History of Mikolaev: Tattoos of War'.
Снимка: FotoFabrika

Пет серии фотографии показват ужасите на войната в украинския град Миколаев. Експозицията "Визуалната история на Миколаев: Татуировки на войната" ще бъде представена в рамките на 11-ия фестивал "ФотоФабрика" днес от 19.00 ч. и ще може да бъде разгледана до 23 септември в пространството на Експозицията за национално помирение/Гарнизонно стрелбище (бул. "България", 1) към Регионалния исторически музей - София. 

Изложбата, реализирана с подкрепата на Посолството на Украйна в България, е по повод Деня на независимостта на Украйна - 24 август. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Отново дъждове с гръмотевици, но по Черноморието остава слънчево

В петък , 13 септември, ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на места в котловините и низините видимостта ще е намалена. Още преди обяд от запад облачността ще започне да се увеличава, а след обяд на много места в Западна България ще..

публикувано на 12.09.24 в 19:45

България днес - 12 септември 2024 г.

На 12 септември  говорим за връзките между България и Китай в контекста на 75-тата годишнина от установяването на дипломатически отношения между двете държави. По този повод пресконференция даде посланик Дай Цинли. Продължаваме с..

публикувано на 12.09.24 в 19:00

БНР и БАН ще си сътрудничат за популяризирането на издания за сънародниците ни зад граница

Българското национално радио и Българската академия на науките подписаха Меморандум, на основата на който ще си сътрудничат и осъществяват съвместни инициативи за популяризиране на научните дейности и изследвания на академията. Документът беше..

публикувано на 12.09.24 в 15:38