Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цветанов: Най-добре президентските избори да са в началото на ноември

| обновено на 02.07.16 в 16:07
Снимка: БГНЕС

Държавата ще подпомогне проекта за пречиствателна станция за питейни води в Шумен - с това се ангажира председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам-председател на партията Цветан Цветанов при посещението си в града. По думите му, вече се правят разчети държавата да поеме средствата за изграждането на санитарно-охранителната зона на яз. „Тича".
Най-добре президентските избори да са в началото на ноември, каза Цветан Цветанов и аргументира решението кандидат-президентската двойка на ГЕРБ да бъде обявена едва през септември:
Ако бяхме обявили кандидат-президентската си двойка преди месец-два, повярвайте, че днес щеше да бъде доста висок градусът на напрежение в политически план. Имаме сериозни кметове по места, които правят политика, а хората обичат вече да виждат и да пипат това, което е направено от кметовете. Тактически, искаме да има тази стабилност колкото е възможно по-дълго време преди стартирането на предизборната кампания.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам-председател на партията Цветан Цветанов провежда поредица от срещи с членове и симпатизанти на партията в Шумен и общините.

Цветанов присъства на годишното отчетно събрание на Жени ГЕРБ- Шумен, придружен от кмета на Шумен и областен координатор на ГЕРБ Любомир Христов, народни представители , общинско ръководство и общински съветници. Цветанов подчерта, че, благодарение на жените, партията е успяла да влезе сериозно в смесените региони.

Това, което се случи в Никола Козлево, е визитната картичка на ГЕРБ, че партията може да побеждава в смесените региони. Това е и изключително силен знак за всички тези колебаещи се достойни български турци, че има алтернатива и това е ГЕРБ, където може спокойно да казва своето мнение и то да бъде чуто.

Заместник-председателят на ГЕРБ благодари на дамите за активността им в реализация на инициативи, възможни единствено с тях и неправителствения сектор и нарече „тяхна мисия“ преодоляването на агресията сред младите хора и наркоманиите. Той сподели, че заедно с председателите на Здравната и Образователна комисии в НС д-р Дариткова и Милена Дамянова се обсъжда въвеждане на наркотестове за ученици.

Така ще може по-рано да се реагира при наличие на проблем, мотивира идеята Цветанов.

След събранието, в неформална обстановка зам.-председателят на ГЕРБ връчи партийните карти на 100 новоприети членове на политическата партия. Срещите му продължават в общините Нови пазар и Никола Козлево.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!