Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Катастрофа край Кълново

3
Снимка: Димчо Димов

Заради катастрофа движението по пътя Шумен-Смядово се извършва в едната пътна лента. Инцидентът е станал при разклона за село Кълново, съобщи екип на Радио Шумен. Лек автомобил Пежо с варненска регистрация катастрофира  на пътя Шумен- Смядово, малко преди разклона за село Кълново. Колата се е движила в посока от Шумен към Бургас. Шофьорът е загубил контрол над автомобила, след поднасяне и се ударил в крайпътната мантинела вляво, след което се върнал вдясно на пътя по посоката на движението си.  В автомобила са пътували още петима негови познати. Четирима от тях са непълнолетни. Един от пострадалите е откаран в МБАЛ- Шумен от полицейски служител, който е минавал с личния си автомобил, съобщиха от шуменската полиция. Останалите, с изключение на невредимия 18-годишен водач , са откарани за преглед в болничното заведение от екипи на ЦСМП. Няма информация за сериозно пострадали. Водачът е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна. Причините за инцидента се изясняват. Заради катастрофата движението по пътя Шумен-Смядово се извършва в едната пътна лента. Шофьорите преминаващи оттам да се движат с повишено внимание, съобразена скорост и стриктно да спазват указанията на служителите на Пътна полиция.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Слънчев понеделник

Днес сутринта на места ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност, по-късно през деня мъглите ще се разсеят и ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб вятър от югозапад и запад. Максималните температури ще са между 19 и 22 градуса, за района на Шумен – 22 и само в районите с по-трайна мъгла ще остават значително по-ниски. Прогнозата за времето..

публикувано на 28.10.24 в 05:45

"Величие" е на ръба

Коалицията ГЕРБ-СДС е първа политическа сила в резултат на днешните избори за Народно събрание с 25%, сочат данни от паралелно преброяване на социологическа агенция "Галъп интернешънъл болкан" при извадка 90%. На второ място се нареждат ПП-ДБ с 14,2%, следвани от " Възраждане " с 14 на сто. След тях се нареждат ДПС - Ново..

публикувано на 27.10.24 в 22:48

8 партии в следващото НС

Коалицията ГЕРБ-СДС е първа политическа сила в резултат на днешните избори за Народно събрание с 24,4%, сочат данни от паралелно преброяване на социологическа агенция "Галъп интернешънъл болкан" при извадка 80%. На второ място е " Възраждане " с 13,7%, а трети са ПП-ДБ с 13,5 на сто. Следват ДПС - Ново начало с 11,7%, Алианс за..

публикувано на 27.10.24 в 22:14

Разпределение на мандатите

Седем партии със сигурност ще вкарат депутати в бъдещото 51-во Народно събрание, сочат екзитпол данните на големите социологически агенции у нас.  Парламентарните сили обаче може и да са девет, според различните сондажи на общественото мнение.  Ето какви са резултатите до момента за разпределението по парламентарни групи, базирани на..

публикувано на 27.10.24 в 20:49

Девет формации в новото НС

ГЕРБ-СДС печелят 25,2% от гласовете според екзитпола на "Галъп интернешънъл болкан". ПП-ДБ са втори с 15,7%, след тях са "Възраждане" с 13,8%. Според екзитпола на "Галъп" две партии - "Величие" и МЕЧ минавата четирипроцентовата бариера. Битката между двете фракции на ДПС е оспорвана. За момента формацията на Делян Пеевски - "Ново начало", води..

публикувано на 27.10.24 в 20:24

Шарено и многолико Народно събрание

51-ото Народно събрание ще е шарено и многолико, след като суверенът реши депутати да имат 7 партии и коалиции плюс още 2 формации, които по предварителни данни също минават 4-процентната бариера. Ето какво сочат данните от екзитпол на агенция "Галъп интернешънъл болкан", с която БНР си партнира, към 19:00 часа: ГЕРБ-СДС – 25,1%;..

публикувано на 27.10.24 в 20:08
Линда Петкова

"Галъп" за активността

Избирателната активност на изборите за Народно събрание към 19:00 часа е 33,5%. Това показват данните на "Галъп интернешънъл Болкан" от екзитпол. По закон изборният ден продължава до 20:00 часа, освен ако пред секциите има хора, желаещи да гласуват. В този случай времето за гласуване може да бъде удължено до 21:00 часа с решение на..

публикувано на 27.10.24 в 19:51