Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нова кола осъмна с потрошени стъкла

Снимка: БГНЕС

Лек автомобил „БМВ 318“ бил противозаконно увреден. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР- Разград. 

Сигналът е получен около 10.40 часа в неделя от 42-годишния собственик на 5-годишната кола от село Ясеновец. 

Паркираното в селото превозно средство осъмнало с потрошено предно панорамно стъкло и странично огледало. 

Щетите се изясняват. Води досъдебно производство.


По публикацията работи: Ивелина Иванова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Секция в Гецово изцяло на хартия

Секция в село Гецово изцяло преминава към гласуване само на хартия, заради повреда на устройството. Това съобщи за Радио Шумен Виктор Милчев, председател на Районната избирателна комисия- Разград. Засега няма информация за проблеми с други устройства на територията на областта. В РИК са получени 5 жалби и сигнали от старта на вота. Три от тях са за..

публикувано на 27.10.24 в 13:29

Спипаха бракониери на дърва

Два случая на незаконно добити дърва са установени при проверки в кубратското село Севар.  Това съобщиха от Областната дирекция на МВР- Разград.  33-годишен мъж от село Брестовене превозвал с конска каруца близо 2 кубика „цер“ без контролна горска марка и без превозен билет. Същото правел и 36-годишен мъж от Севар по улица „Хан Тервел“ в селото...

публикувано на 27.10.24 в 11:44
Театрално-музикален център - Разград

Два сигнала в изборния ден

Изборният ден в Разградско протича в сравнително спокойна обстановка. До този момент няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите, съобщиха от Областната дирекция на МВР- Разград.  До настоящия момент са постъпили 2 сигнала, по които се работи. Така общият брой сигнали в дирекцията стана 26. Съставени са 21..

публикувано на 27.10.24 в 11:36

Проблеми с машина

Една от секциите в село Гецово вероятно ще премине изцяло към гласуване с хартиени бюлетини. Машината дефектира за втори път от началото на деня, каза за Радио Шумен Виктор Милчев, председател на Районната избирателна комисия в Разград.  Разписките, които излизат от устройството са компрометирани, в тях не е отразен вотът на избирателя. Изпратен е..

публикувано на 27.10.24 в 11:08

Отново насилие над жена

51-годишен мъж от град Кубрат е задържан в Районното управление за извършено домашно насилие. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР- Разград.  Около 21 часа в събота 38-годишната жена, с която той живеел на семейни начала, подала сигнал на тел.112, че мъжът й нанесъл удари с шамари, пръчка и метална тръба. Поводът за това бил отказ от нейна..

публикувано на 27.10.24 в 10:33

Сигнал за залят с нафта партиен клуб

Сигнал за залят със запалителна течност партиен клуб в Кубрат е получен тази сутрин в дежурната на полицията.  За Радио Шумен Илияна Георгиева, говорител на Областната дирекция на МВР- Разград потвърди, че в 7.12 часа е постъпил сигнал от активистка на политическа партия. В него тя твърди, че партийният клуб е залят с нафта.  Извършена е проверка. На..

публикувано на 27.10.24 в 10:07

Нормално начало на изборите в Разградско

Изборният ден в Разградско стартира в нормална обстановка. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР.   В 7.00 часа днес секционните помещения и съдържащите се в тях материали са предадени на СИК. В охраната на изборните секции са ангажирани над 250 служители от структурите на ОДМВР-Разград, РДПБЗН-Разград и Жандармерия.  Гражданите могат да..

публикувано на 27.10.24 в 08:11