Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Влекач се обърна на пътя

Снимка: Pixabay

Влекач "Мерцедес" с турски табели катастрофира снощи по пътя за село Веселиново. Това съобщават от шуменската полиция.

Сигналът за пътнотранспортното произшествие е приет около 22:00 часа. Съобщено било, че се е преобърнал тежкотоварен автомобил. На място са насочени екипи. 

Установено било, че 33-годишен водач на влекач „Мерцедес“ с турски табели загубил контрол при управление, излязъл вдясно по посоката си на движение, навлязъл в крайпътната канавка и се преобърнал. 

Водачът не е пострадал, изпробван е за шофиране след употреба на алкохол и наркотични вещества. Пробите му са отрицателни. 

Автомобилът не пречи на движението.


По публикацията работи: Велмира Стефанова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Кметът награди шампионите

Световни и европейски шампиони по кикбокс и карате киокушинкай бяха наградени от кмета на община Шумен Христо Христов.  Градоначалникът връчи парични премии на световния шампион по кикбокс Габриел Чергански, на сребърната медалистка от шампионата на планетата по кикбокс в Будапеща Хелин Хасан, на европейската шампионка по карате Иванина Иванова и..

публикувано на 17.09.24 в 11:06

Удар в крайпътно дърво

20-годишен мъж от Шумен е пострадал при катастрофа. Това съобщават от шуменската полиция. Инцидентът станал около 13:30 часа на бул. “Велики Преслав“ в града. Водач на мотоциклет "Сузуки " загубил контрол над управлението, излязъл вляво от пътното платно и се ударил в дърво.  Откаран е за преглед в шуменската болница, където е установена фрактура..

публикувано на 17.09.24 в 09:21

Водачите "на изпит" днес

Ученици от СУ “Панайот Волов“ в Шумен с помощта на пътни полицаи ще „изпитват“ водачите дали познават Закона за движение по пътищата. Това ще стане днес от 14:30 часа на пл. "Кристал", съобщават от шуменската полиция. При положителни и задоволителни отговори водачите ще получат стикер „ Аз познавам Закона за движение по пътищата“.  18 септември е обявен..

публикувано на 17.09.24 в 08:30

Младежи с алкохол в първия учебен ден

Два сигнала за младежи във видимо нетрезво състояние са приети в дежурната част на РУ- Шумен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР- Шумен.  15-годишен е съобщил за легнал пред заведение млад мъж. При проверката е установено, че младежът е на 18 г., пълнолетен.  Вторият сигнал е за младеж във видимо нетрезво състояние, забелязан пред дискотека в..

публикувано на 16.09.24 в 17:32

Шумен отново без вода

Шумен, Велики Преслав и Търговище отново ще са без вода на 18 септември, съобщават от ВиК - Шумен. Причината е, че ще бъде довършена присъединителната връзка от съществуващия към новоизградения довеждащ водопровод. Едновременно с това ВиК – Шумен ще извърши планови ремонти на проблемни участъци по водопроводната мрежа града, с което да бъде..

публикувано на 16.09.24 в 16:01
Община Шумен

Нов асфалт за още улици

Ще бъдат ли избрани управител на Комплексния онкологичен център в Шумен и обществен посредник в община Шумен? Това ще решат общинските съветници на първата им редовна сесия след лятната почивка.  Конкурсът за ръководител на лечебното заведение приключи в края на август. Най-висока оценка има досегашният управител д-р Свилен Арнаудов. Дияна..

публикувано на 16.09.24 в 15:16

Заместник-кмет за един ден

Петокласничката Жанет Радева днес зае поста заместник-кмет по образование и култура за един ден. От тази година тя учи в Природоматематическата гимназия "Нанчо Попович". Пред кметския екип тя сподели идеите си за развитието на просветата и културата в града ни.  Първото предложение е отваряне на сладкарница в Младежкия дом с арт пространство, където..

публикувано на 16.09.24 в 14:41