Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Възможностите за развитие на туризма в Казанлъшко ще обсъжда министър Ангелкова с браншовици

Министърът на туризма Николина Ангелкова инициира среща с представителите на туристическия бранш, на розопроизводителите и на кметовете от района на Розовата долина за координиране усилията за популяризиране туризма в региона. Събитието ще се проведе днес в сградата на Музея на розата в град Казанлък.

От 13:30 ч., в сградата на Музея на розата, министър Ангелкова ще даде брифинг за представителите на медиите. 

 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Драгомир Стойнев

Областният съвет на БСП избра Драгомир Стойнев за водач на листата в Стара Загора

Областният съвет на БСП-Стара Загора гласува на свое заседание пълна кандидатска листа за 51 Народно събрание. Регионалната партийна структура ще оповести поименно листата след нейното утвърждаване от Националния съвет.   Ръководството на БСП в София ще..

публикувано на 12.09.24 в 20:49

Верижна катастрофа затруднява движението в Стара Загора

Верижна катастрофа затапи движението по бул. "Цар Симеон Велики" в района на парк "Артилерийски", съобщиха наши слушатели. Произшествието е станало около 18.00 часа.  На пътното платно в посока запад са се ударили 4 коли, като при удара едната е изхвърчала..

публикувано на 12.09.24 в 18:46

TEEN BOOM FEST гостува в Стара Загора

Сериозни мерки за безопасност са предвидили организаторите на младежкото събитие - TEEN BOOM FEST, което ще се проведе на 13 септември, с начален час 15.00 часа, в парк „Бедечка". Посетители ще бъдат допускани от 13.00 часа. Входът е свободен, съобщават..

публикувано на 12.09.24 в 18:27

Тежко лято изпращат пожарникарите в Сливенско

Изминалото лято е едно от най-тежките за пожарникарите в Сливенска област и страната през последните пет години. Това обяви главен инспектор Росен Георгиев, изпълващ длъжността началник на противопожарната служба  в областния център по повод "Седмицата на..

публикувано на 12.09.24 в 17:47

В Стара Загора утрото на първия учебен ден ще бъде хладно, без валежи

15-ти и 16-ти септември може да се окажат най-хладните дни от месеца. Температурите към 9 сутринта ще са около 12 градуса. По обед обаче ще се затопли значително - до 23 - 24 градуса. Валежи за първия учебен ден не се очакват, каза за Радио Стара..

публикувано на 12.09.24 в 17:23

Водач на тротинетка блъсна пешеходка в центъра на града и избяга

Жена беше блъсната от тротинетка в центъра на Стара Загора, а водачът на превозното средство е напуснал местопроизшествието , съобщиха слушатели на Радио Стара Загора. Инцидентът стана малко след 16.00 часа. на пешеходната зона на бул. "Цар Симеон Велики"...

публикувано на 12.09.24 в 16:32

Затиснатите от паднало дърво автомобили вече са освободени

Осем сигнала за сериозни поражения след снощния обилен дъжд са постъпили в Община Стара Загора – пет от тях са за паднали дървета, един – за наводнение на приземен етаж и два – за паднали жици. В единия от случаите дърво е паднало върху леки..

публикувано на 12.09.24 в 16:16

Старозагорските ученици ще пътуват безплатно с градския транспорт на 16 септември

И тази есен кметът Живко Тодоров ще отправи комплимент към децата на Стара Загора като осигури безплатен градски транспорт за всички ученици на първия им ден отново в клас, съобщиха от общинския пресцентър. Традицията се поддържа от години и е..

публикувано на 12.09.24 в 16:14

Съдът изслуша свидетелите по делото "Дебора"

Пловдивският районен съд изслуша всички свидетели по делото "Дебора", които трябваше да дадат показания.  Поредно заседание по делото "Дебора" днес в Пловдив Основният свидетел на прокуратурата по делото "Дебора" е таксиметров шофьор...

публикувано на 12.09.24 в 16:10

Полицията в Хасково в готовност за първия учебен ден

Мерки за пътната безопасност на учениците ще бъдат взети по време на  традиционната превантивна  акция под наслов „Децата тръгват на училище. Да ги пазим на пътя!”, която се провежда в периода септември-октомври 2024 г. "Още на първия учебен ден..

публикувано на 12.09.24 в 15:26