Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Втора победа за "Берое" в контролите

„Берое“ се наложи с 1:0 над „Олександрия“ във втората си контрола по време на предсезонната подготовка. Единственото попадение бе дело на Борислав Цонев преди почивката. Старозагорци имаха надмощие над своя противник и спечелиха заслужено. Контролата се игра на терените на „Евима футбол“ заради обилния дъжд над региона и невъзможността мачът да бъде в Разлог.

„Берое“ поведе в резултата в 34-та минута след отлична атака. Меска центрира в наказателното поле на съперника, където Борислав Цонев с много хубав удар с глава вкара топката в украинската врата – 1:0.

Последната контрола на „Берое“ в Банско е срещу „Анортозис“ в петък (29 юни). Часът и мястото на проверката ще бъдат обявени допълнително.

„Берое“: Георги Аргилашки (60‘ Душан Перниш) – Милен Желев (60‘ Иван Бандаловски), Георги Ангелов (76‘ Валентин Иванов), Камен Хаджиев, Александър Василев (75‘ Драгош Фирцулеску) – Мартин Райнов, Карлос Охене (60‘ Александър Цветков), Иван Минчев – Меска (60‘ Матеус Леони), Мартин Камбуров (46‘ Рубен Бригидо), Борислав Цонев




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Трима стрелци от „Августа 1992“ продължават лагера с юношеския национален отбор

На 15 август в столицата започна двуседмичен тренировъчен лагер на националния отбор по спортна стрелба за юноши и девойки. В него участват трима представители на старозагорския клуб „Августа 1992“. „Мария Атанасова и Моника Петрова са на..

публикувано на 23.08.24 в 14:04

Бероец с повиквателна за националния си отбор

Нападателят на "Берое" Хуан Карлос Пинеда получи повиквателна за двубоите на Доминиканската република в КОНКАКАФ Лига на нациите. Това съобщиха от клуба на официалната си фейсбук страница. На 7 септември Доминиканската република се изправя срещу..

публикувано на 23.08.24 в 11:42

Смаил Алимов: Казанлък има големи традиции в колоезденето

Смаил Алимов е председател на колоездачен клуб "Лястовица 1905" - Казанлък. Градът има големи традиции в този спорт и неслучайно тази година, започващата утре 71-ва колоездачна обиколка на България ще премине и през Казанлък. Вторият етап ще бъде от..

публикувано на 23.08.24 в 10:47

Даниел Петров: Целите ни са да бъдем в челото на класирането

"Изиграхме контрола на малки вратички с ФК на ТЕЦ-2. Имаше интерес от страна на хората в града ни, а междувременно контролата ни с "Марица" Симеоновград е под въпрос. Летен сезон е, ние сме аматьори и голяма част от играчите сега не са на работа и това..

публикувано на 23.08.24 в 06:57

Нов американец в баскетболния "Берое"

Дейлън Риджнъл е поредното ново име в баскетболния "Берое ". Той е на 23 години и "Берое" ще е първият му професионален отбор след завършването на университет в САЩ, съобщават от клуба. През последния сезон американецът играе за "Уичита Стейт" в..

публикувано на 22.08.24 в 18:42

Николета Бойчева ще играе във „Фарул“

Доскорошният играещ треньор на женския футболен „Локомотив“ и капитан на националния отбор Николета Бойчева преминава в румънския „Фарул“ Констанца. Договорът е за две години. „Последните месеци в България бяха предизвикателни за мен, бях..

публикувано на 22.08.24 в 16:17

Атанас Апостолов: Заслужено отиваме напред за купата на страната

"Изиграхме добър мач като гости срещу тима на "Овощник" и победихме с 1:0. Първото полувреме домакините са защитаваха добре, а и терена не ни позволи да играем нашата игра. След почивката променихме тактиката си и така се стигна до попадението след..

публикувано на 22.08.24 в 13:01

Ново изпитание пред волейболните национали до 20 години

На 29 август ще започне Европейското първенство по волейбол за младежи до 20 години. Българският отбор е в група, чийто срещи ще се играят в Гърция. Освен домакините потенциални съперници на българските национали в тази възраст са отборите на..

публикувано на 21.08.24 в 14:12

Тихомир Иванов бе награден със знака на Община Стара Загора

Състезателя на СК по лека атлетика „Берое“ Тихомир Иванов, който завърши на 8 място във финала на турнира по скок на височина за мъже на олимпийските игри в Париж бе официално приет и награден от ръководството на Община Стара Загора в лицето на..

публикувано на 20.08.24 в 16:40

Обявиха програма за седмия кръг на футболното първенство

Спортно-техническата комисия към БФС обяви програмата за седмия кръг на шампионата. В него "Берое" ще гостува на "Хебър" Пазарджик на 1 септември, неделя от 19:15ч. Преди това беройци ще приемат тази неделя от 21:15 ч. шампиона "Лудогорец". Двубоят ще..

публикувано на 20.08.24 в 16:05