Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Играчите на "Берое" 2011 искат още трофеи

Отборът на "Берое" за деца, родени през 2011 спечели още две отличия през февруари. Тимът, воден от младия наставник Трифон Панев стана шампион на турнирите "Кронос Къп" в Пловдив и "София Къп" в столицата. За последните 21 месеца това бяха купа номер 9 и купа номер 10 за състава от Академията на "зелено-белите". 

"В Пловдив беше доста по-трудно, въпреки че и на двата турнира отборите бяха доста силни. Но терена в Пловдив беше доста по-малък, а ние сме свикнали да играем на голям", разказаха пред Радио Стара Загора капитанът Габи Василев и защитникът Марти Бойчев. "Тренираме много и така печелим купи. С упорит труд ще спечелим и още", допълниха двамата. 

Признават че спечелените турнири носят не само престиж, но и са полезни за представянето в шампионата. През този сезон "Берое" 2011 играе в първенството на Футбол 7 където съперниците са с година по-големи. 

Още за представянето на тима чуйте в прикачения звуков файл






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Нов американец в баскетболния "Берое"

Дейлън Риджнъл е поредното ново име в баскетболния "Берое ". Той е на 23 години и "Берое" ще е първият му професионален отбор след завършването на университет в САЩ, съобщават от клуба. През последния сезон американецът играе за "Уичита Стейт" в..

публикувано на 22.08.24 в 18:42

Николета Бойчева ще играе във „Фарул“

Доскорошният играещ треньор на женския футболен „Локомотив“ и капитан на националния отбор Николета Бойчева преминава в румънския „Фарул“ Констанца. Договорът е за две години. „Последните месеци в България бяха предизвикателни за мен, бях..

публикувано на 22.08.24 в 16:17

Атанас Апостолов: Заслужено отиваме напред за купата на страната

"Изиграхме добър мач като гости срещу тима на "Овощник" и победихме с 1:0. Първото полувреме домакините са защитаваха добре, а и терена не ни позволи да играем нашата игра. След почивката променихме тактиката си и така се стигна до попадението след..

публикувано на 22.08.24 в 13:01

Ново изпитание пред волейболните национали до 20 години

На 29 август ще започне Европейското първенство по волейбол за младежи до 20 години. Българският отбор е в група, чийто срещи ще се играят в Гърция. Освен домакините потенциални съперници на българските национали в тази възраст са отборите на..

публикувано на 21.08.24 в 14:12

Тихомир Иванов бе награден със знака на Община Стара Загора

Състезателя на СК по лека атлетика „Берое“ Тихомир Иванов, който завърши на 8 място във финала на турнира по скок на височина за мъже на олимпийските игри в Париж бе официално приет и награден от ръководството на Община Стара Загора в лицето на..

публикувано на 20.08.24 в 16:40

Обявиха програма за седмия кръг на футболното първенство

Спортно-техническата комисия към БФС обяви програмата за седмия кръг на шампионата. В него "Берое" ще гостува на "Хебър" Пазарджик на 1 септември, неделя от 19:15ч. Преди това беройци ще приемат тази неделя от 21:15 ч. шампиона "Лудогорец". Двубоят ще..

публикувано на 20.08.24 в 16:05

"Берое" подписа с американец

24-годишният американски гард Кени Дай e най-новият играч на баскетболния "Берое". През миналия сезон той взе участие в 30 мача във втора лига на Сърбия с отборите на „Металац“ и „Младост“, в които записа средно по 14,8 точки, 5 асистенции и 3,5 борби...

публикувано на 20.08.24 в 15:39

Пореден младок се присъединява към баскетболния "Берое"

Мъжкият баскетболен отбор на "Берое" продължава със селекцията за новия сезон. Последното ново попълнение на тима е младият Карлос Антов. 18-годишният талант ще бъде част от състава на "Берое" за новия сезон, след като през миналия бе в редиците на..

публикувано на 20.08.24 в 11:50

Силно представяне в Австрия на колоездачи от „Траяна Триатлон“

В края на седмицата в Русе предстои състезание по триатлон. Следващата седмица пък Пловдив ще бъде домакин на такова състезание. „След тези две състезания ще участваме в Балканиада по триатлон, която ще бъде на 5 октомври“, съобщи за радио..

публикувано на 20.08.24 в 10:26

Малките волейболистки подновиха тренировки

На 1 септември възпитаничките на волейболния клуб „Берое“ ще отпътуват за 10 дневен тренировъчен лагер в курорта Китен. „Там ще се работи за физическа подготовка“, подчерта пред радио „Стара Загора“ Ивелин Колев, председател на УС на ВК..

публикувано на 19.08.24 в 14:27