Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Веселин Пенев: Доволен съм от победата срещу "Арда"




"Доволен съм от  победата над тима на "Арда". Ние сме отбор с много нови футболисти и тепърва градим своя облик. Съперникът ни разполога с добър тим и са обиграни, защото запазиха почти целия си състав. Има доста неща, които искаме да подобрим при нас и във фаза защита и в атака. Но за малко над 20 дни това е положението сега. Но пък две победи от първите два мача са добро начало. Сега се готвим за мача с "Хебър". Надявам се да се върнем с нещо от мача в Пазарджик.Тази седмица ще проучим съперника ни. Към момента и до предстоящия двубой не очакваме нови играчи." заяви за Радио Стара Загора Веселин Пенев, помощник треньор на "Берое"



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Снимка: община Ямбол

В Ямбол откриват нов скейт-парк

В навечерието на Европейската седмица на спорта в Ямбол се открива пореден спортен обект. Скейт-парк Ямбол е изпълнен ангажимент от ръководството на община Ямбол към младежи, които се занимават с екстремни спортове, съобщават от пресцентъра на община..

публикувано на 17.09.24 в 14:56

Даниел Петров: Стартирахме с две победи, сега ще търсим нов успех като гости

"Постигнахме втора победа от началото на шампионата в областна група "Стара Загора". Съперникът - "Чирпан" бе равностоен на нас отбор и на почивката резултатът бе 1:1. През втората част успяхме да направим добри атаки и така стигнахме до победата с 2:1...

публикувано на 17.09.24 в 14:31

Георги Каменов: Надявам се от мач на мач да подобряваме играта си още повече

"Постигнахме хубава победа в дерби среща на областта ни в Свиленград. Резултатът 1:0 за нас бе дело на ранен гол, реализиран от Митко Алексиев. Така записахме втора поредна победа в първенството. Надявам се от мач на мач играта ни да бъде все по-добра,..

публикувано на 17.09.24 в 12:11

Тежкоатлетите започнаха подготовка за новия сезон

От началото на месеца, със старта на учебната година в СУ „Тодор Каблешков“ в Стара Загора, възпитаниците на клуб по вдигане на тежести „Аполон“ са в залата и тренират. Тяхната подготовка е насочена към предстоящия в края на месец ноември втори..

публикувано на 17.09.24 в 10:00

Стрелците се готвят за първи състезания през новия сезон

В началото на месеца в старозагорския клуб по спортна стрелба „Августа 1992“ започнаха активни тренировки. „ До средата на декември трябва да стане ясно кои от състезателите покриват норматив за участие в Европейско първенство до 18 години “,..

публикувано на 16.09.24 в 16:05

Живко Желев: Доволен съм само от трите точки, не и от играта ни

"Стигнахме до минимална победа като гости в Созопол с 1:0. Доволен съм единствено от трите точки, от играта не. Съдийството за пореден път бе ужасно и в наш ущърб. Продължава да има напрежение в нашия тим. Навярно е свързано със слабия ни старт в..

публикувано на 16.09.24 в 09:56

Старозагорски борци ще мерят сили на Балканиада

В северномакедонската столица Скопие в началото на следващия месец ще бъде проведена Балканиада по борба за възрасти момичета и момчета до 15години, кадети и кадетки до 17 и юноши и девойки до 20 години. В националния отбор на България са..

публикувано на 13.09.24 в 14:36

Билетите за "Битката за Тракия" са в продажба

ПФК "Берое" пусна в продажба билетите за двубоя с "Ботев" Пловдив. Срещата от XII кръг на шампионата е насрочена за 14 септември, събота от 20:00ч.  Цената на билета за мача е 15 лв. в предварителна продажба и 20лв. в деня на мача. Пропуските за VIP..

публикувано на 11.09.24 в 18:27

Първата история на футбола в Хасково написа Иса Агушев

Първата история на футбола в Хасково беше представена днес официално. Изданието е дело на Иса Агушев - колекционер на снимки и истории от миналото на града. Книгата „Историята на футбола в град Хасково от 1916 до 1949 година“ събра в зала..

публикувано на 11.09.24 в 15:05

Силни изяви на малки бадминтонисти

В Полша стартира Европейското първенство по бадминтон за юноши и девойки до 15 години. „Нашата състезателка Елица Божилова замина преди два дни, а утре е мача й на двойки, заедно с Ивет Едрева от Хасково, надяваме се че ще играят добре“, съобщи..

публикувано на 11.09.24 в 14:37