Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Слънчев и топъл 6 май в Старозагорско

снимката е илюстративна
Снимка: БТА

Слънчево и топло ще е в Старозагорско на днешния 6 май.

 Максималните температури днес се очаква да достигнат до 23 градуса, а утрото в областния град посрещаме с температура на въздуха от 7-9 градуса. 

Днес ще е и денят на голямото прибиране. Очаква се засилен трафик към столицата и към големите градове. 

От КАТ напомнят, че продължава засиленият контрол по пътищата. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

8 формации влизат в новия парламент

При  100% обработени протоколи в РИК  за изборите за Народно събрание ГЕРБ-СДС води с 26,38%, втори са „Продължаваме промяната - Демократична България“ с 14,203%. Данните са публикувани на сайта на Централната избирателна комисия (ЦИК).  При обработени..

публикувано на 28.10.24 в 18:04
Елисавета Белобрадова

Елисавета Белобрадова представя моноспектакъла си "За свободата и смъртта" в Стара Загора тази вечер

Тази вечер от 19 часа на сцената на Военния клуб в  Стара Загора ще излезе Елисавета Белобрадова, юрист, предприемач, писател, депутат в последните пет парламента и в следващото 51-во Народно събрание. Тя ще представи моноспектакъла си „ЗА..

публикувано на 28.10.24 в 17:08
Община Стара Загора

Седем нарушения с гърмяща музика и викове на публични места в Стара Загора

19 са наложените санкции „Акт за установяване на административно нарушение“ по наредби на Община Стара Загора през четвъртата октомврийска седмица до 27 октомври 2024 г., информират от общинския пресцентър. Информацията е от ежеседмичната..

публикувано на 28.10.24 в 16:48

Многонационалната бойна група демонстрира готовност за съюзническа защита

Командно-щабното учение показа, че НАТО е защитен блок, а не агресивен, каза служебният премиер Димитър Главчев на учебния полигон „Ново село", след демонстрацията на Многонационалната бойна група. Премиерът заедно с министъра на отбраната Атанас..

публикувано на 28.10.24 в 16:33

ГЕРБ-СДС печели три мандата в Хасково

При обработени протоколи на 100 процента от секционните комисии в Хасковска област ГЕРБ-СДС събира 33,81% от подкрепата на избирателите. Следва ДПС - Ново начало с 19,33%.  На трето място е "Възраждане" с 11,85%. Четвърти са от ПП - ДБ с 7,61..

публикувано на 28.10.24 в 16:07

Политологът Ивайло Илиев: Колкото по-фрагментиран е парламентът, толкова по-солидно мнозинство ще е нужно за стабилно управление

Колкото по-фрагментиран е парламентът, толкова по-солидно мнозинство ще е нужно за стабилно управление. Това коментира за Радио Стара Загора политологът и журналист Ивайло Илиев. Той допълни, че мнозинство трябва да е работещо, с конкретни реформи..

публикувано на 28.10.24 в 15:42

Христо Панчугов: Изненадан съм, че партиите все пак успяха да качат резултатите си

9 формации за първи път в историята на българския парламент след последните избори за Народно събрание вчера. Това обаче не е изненада, коментира в предаването „Час пик“ на Радио Стара Загора политологът Христо Панчугов.  Според него причините..

публикувано на 28.10.24 в 15:09

Обвиняват баща и син в хулиганство заради нападение над журналисти в Хасково

Баща и син, които нападнаха вчера екип на Би Ти Ви в Хасково ще бъдат привлечени като обвиняеми за лека телесна повреда, причинена по хулигански подбуди. Репортерът Мария Георгиева и операторът Петър Картулев станаха жертва на агресия в квартал "..

публикувано на 28.10.24 в 14:22

Резултатите от вота в Ямболско за първите три формации са огледални с тези от изборите през юни

Резултатите от вота вчера не изненадаха ямболските избиратели. Победителите са същите като на изборите в началото на лятото,  процентите, с които печелят също са приблизително еднакви.  Почти огледални са резултатите за първите три формации с изборите..

публикувано на 28.10.24 в 13:58

Обявени са 37 вакантни длъжности за военни формирования от гарнизон Ямбол

Военно окръжие – Ямбол информира, че е разкрита процедура по обявяване на 337 вакантни длъжности за войници във военни формирования от Сухопътни войски, от които 37 във военни формирования от гарнизон Ямбол. Те са за лица, завършили граждански средни или..

публикувано на 28.10.24 в 13:48