Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нов жилищен проект на „Планекс“ ЕООД във Варна

| обновено на 22.11.19 в 13:19

Уют, простор и спокойствие в комбинация с хубава гледка към Варненския залив и панорамен изглед към града. Това обещава новият проект на "Планекс" ЕООД – „Панорама Парк“ във Варна.

Комплекс „Панорама парк“ се намира в кв. „Бриз-юг“ на втора линия от бул. „Васил Левски“, с удобен и бърз достъп до хипермаркет, спортна зала, училища и детски градини. Състои се от две самостоятелни жилищни сгради с по три входа, като ориентацията им е съобразена с най-благоприятните изложения – юг, изток и запад. Строителството стартира в края на лятото на 2019 г и ще се реализира на два етапа. В момента се изгражда етаж 4 от първата сграда в комплекса. Етап 1 е с предвиден срок за въвеждане в експлоатация март 2021 г.

Естествената денивелация на терена осигурява великолепна гледка към Варненския залив и панорамен изглед към града. Комплексът е със съвременна архитектура, висококачествено изпълнение на строително-монтажните работи, с максимално комфортни условия за живеене. За живущите в комплекса са осигурени велостоянки и паркоместа в обширен подземен паркинг на три нива. Ситуирането на сградите е съобразено със съществуващата в югозападната част на имота висока дървесна растителност. Парковото пространство ще бъде допълнено от декоративно озеленяване, ще бъде оформена детска площадка и зона за релакс.

В комплекс „Панорама парк“ има богат избор от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с площ от 65 до 220 кв.м. Жилищата са проектирани с просторни и светли дневни с големи прозорци, обширни спални, ориентирани към тихо дворно пространство. Предвидени са гардеробни и сервизни зони, осигуряващи достатъчно площ за съхранение на вещите на всяко домакинство. Апартаментите се издават завършени по БДС, с изграден тръбен път за климатична мултисплит система, оптични връзки за интернет и TV, входни врати „Премиум клас“, PVC дограма с нискоемисионно К-стъкло.

Инвеститор и строител на „Панорама парк“ е „Планекс“ ЕООД – компания с почти 30 години опит в строителството и многобройни регионални и национални награди за качествено строителство. Марката „Планекс“ се радва на висок престиж и доверие от страна на клиентите. Тя е символ на качество, стабилност и иновативни решения в строителството.

Информация за обекта и имотите за продажба може да получите в офиса на отдел „Продажби“ на "Планекс Инвест" ООД - ул. „Любен Каравелов“ 55, на тел. 052/610 746, 088 212 2 212, ел. поща: sales@planexinvest.bg или в сайта на обекта www.PanoramaVarna.bg




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ
Снимката е илюстративна

Близо 3 хиляди са се преместили за година от област Добрич

Близо 3 000 жители на област Добрич са сменили своето местоживеене през 2023 г., сочат данните на Териториалното статистическо бюро. Най-голям дял от тях са се придвижили в рамките на областта, 1093-ма са избрали за ново място за живеене други области в страната. Сменилите обичайното си местоживеене с друго населено място в рамките на страната от..

публикувано на 17.09.24 в 11:03

До края на деня възстановяват отнесения от бурята асфалт в кв. "Виница"

Започна възстановяването на около 500 кв. м асфалтова настилка по бул. „Св. св. Константин и Елена“ в частта ѝ в квартал "Виница". Участъкът беше най-тежко засегнат при проливните дъждове от миналата седмица и се очаква до края на деня да бъде завършен, съобщиха от общинския пресцентър. Припомняме, че по данни на Националния институт по метеорология и..

публикувано на 17.09.24 в 10:35

Започват консултациите за съставите на СИК заради изборите за районни кметове във Варна

Кметът на Варна Благомир Коцев кани парламентарно представените политически партии и коалиции - коалиция „ГЕРБ-СДС“, коалиция „Продължаваме промяната - Демократична България“, партия „ДПС“, партия „Възраждане“, коалиция „БСП - За България“ и коалиция „Има такъв народ“ за участие в консултации за сформиране съставите на секционните избирателни комисии..

публикувано на 17.09.24 в 10:02

Доктор Нина Русева: Увеличават се болните от туберкулоза

Болните от туберкулоза се увеличават и от началото на годината до сега за Варна има регистрирани 49 случая, каза за Радио Варна доктор Нина Русева, координатор за туберкулозата за област Варна. За цялата 2023 година случаите се били 50, допълни тя. Туберкулозата е най-значимото социално заболяване и в момента в страната се провежда..

публикувано на 17.09.24 в 09:34

Жители на Пчелина на среща с кмета на Варна, представители на ВиК и строителните фирми

Живеещите в местността Пчелина във Варна ще се срещнат днес с кмета на града Благомир Коцев и с представители на ВиК-Варна и "Инжстрой". Началото е в 18 часа в сградата на Община Варна, зала "Пленарна" . По думите на кмета по време на последния протест на хората на срещата те ще могат „да удостоверят лично дали това обещание на фирмата е изпълнено и да..

публикувано на 17.09.24 в 09:30

Само за ден: Четири опита за телефонни измами в Балчик, Добрич и Каварна

Четири опита за телефонни измами в градовете Балчик, Добрич и Каварна са регистрирани за последното денонощие в полицията.  Сценариите постоянно се сменят, като снощи измамниците се представят за служители на комунални дружества ВиК и Енерго под предлог за оправяне на аварии, като следват и заплахи.  Препоръката на органите на реда към гражданите..

публикувано на 17.09.24 в 09:22

76 хиляди лева е годишната заплата на директора на "Градски транспорт"-Варна

В 10 часа започва заседанието на Постоянната комисия „Собственост и стопанство“ към Варненския общински съвет. Членовете на комисията ще приемат годишните финансови отчети на общинските търговски дружества и ще изберат одитори на: Дентален център I Варна“ ЕООД, „Дворец на културата и спорта” ЕАД, „Ученическо и столово хранене” ЕАД, „Обреди” ЕООД..

публикувано на 17.09.24 в 09:04