Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мобилен пункт за ваксиниране във Варна през почивните дни

Снимка: Радио Варна

На 30-ти и 31-ви октомври на територията на хипермаркет на ул. "Атанас Москов" 2 от 10 до 18 ч., ще бъде разположен временен пункт на ДКЦ 1 "Света Клементина" за ваксинация срещу COVID 19.

Друг екип, на РЗИ Варна, ще ваксинира пред магазин за техника на бул. "Цар Освободител" 267 от 10 до 18 ч.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Жители на Пчелина се срещнаха с кмета на Варна, представители на ВиК и строителните фирми

Живеещите в местността Пчелина във Варна обсъдиха на среща инфраструктурните проблеми в района  с кмета на Варна Благомир Коцев и районният кмет на "Младост" Христо Христов, ръководителя на ВиК-проекта във Варна Сава Коев, управителите на ВиК-Варна инж. Веселин Русев и на строителната фирма "Инжстрой" Милен Гочев. По думите на..

публикувано на 17.09.24 в 21:10

По нови правила ще определят носителите на награда "Варна"

По променени правила ще се определят носителите на награда „Варна“. Това реши ресорната комисия към Общинския съвет, която единодушно гласува промени в двата Статута за награда „Варна“ –  в системата на предучилищното и училищното образование и в сферата на науката и висшето образование. Измененията се правят по предложение на общинските съветници Жечка..

публикувано на 17.09.24 в 17:41

До края на месеца се очаква решение на КЗК за новата библиотека във Варна

До края на септември се очаква решението на Комисията за защита на конкуренцията за обжалването на избора на изпълнител за строежа на новата библиотека във Варна. Няма опасност за загуба на разрешително, защото строителната площадка е открита от изпълнителя на външните ВиК връзки, както законът предвижда. Това коментира заместник-кметът Диан Иванов,..

публикувано на 17.09.24 в 17:20

За проблем със сметопочистването алармира районният кмет на "Владислав Варненчик"

За огромен проблем със сметопочистването съобщи в профила си във Фейсбук районният кмет на "Владислав Варненчик" Николай Костадинов. До вчерашния ден там са установени 188 необслужени съда (за неделя и понеделник), коментира той. " Санкцията, която ще предложим да им бъде наложена от Общината, е в размер на 18 800 лв.", посочва районният кмет, като..

публикувано на 17.09.24 в 17:10

В сряда ще бъде жребият за номерата в бюлетините за частичните избори на 20 октомври

Централната избирателна комисия уведомява, че на 18 септември 2024 г. (сряда) от 10.30 часа  ще се проведе жребий за определяне на поредните номера в бюлетините на партиите и коалициите, допуснати от ЦИК за участие в новите и частични избори за кметове, насрочени на 20 октомври 2024 г. Жребият ще се проведе в зала № 42, ет. мецанин, в сградата на..

публикувано на 17.09.24 в 16:02

Средищно училище "Димчо Дебелянов" остава със същия статут и през новата учебна година

Общинската стратегия за личностно развитие на учениците и децата в Община Варна, нуждаещи се от допълнителна подкрепа, да се актуализира така, че да бъде адекватна към днешна дата на промените, приети от месец август 2024 г. Това бе гласувано единодушно по време на редовното заседание на Постоянната комисия "Наука и образование" към варненския Общински..

публикувано на 17.09.24 в 15:40

Специализирана операция срещу наркобизнеса във Варна, има задържани

Мащабна специализирана операция срещу производители и разпространители на наркотици тече в момента по Северното Черноморие. Това научи БНР от свои източници. Акцията се провежда от ГДБОП и Прокуратурата. Има задържани няколко души. Провеждат се претърсвания на различни адреси. По неофициална информация са разкрити ниви с канабис и няколко..

публикувано на 17.09.24 в 15:35