Радио Варна - другата сцена!

Представяне на книгата „АСТРОЛОГИЯ“ от Иван Андонов Изворски

| обновено на 03.08.22 в 14:22

3 август, сряда, Арт салон на Радио Варна, 18.00 часа

Представяне на книгата „АСТРОЛОГИЯ“ от Иван Андонов Изворски, първо оригинално издание.

"Книгата съдържа наука, в която са подредени закономерни явления, Принципи и Закони, категории и понятия според Новото разбиране за Живота и според най-новите астрономични изследвания и звездни връзки и влияния. Проверено и доказано във времето Космично познание за Епохата на Водолея чрез живота на мнозина изследователи и последователи на тази наука. Настоящият труд се издава и представя пред обществото като посвещение, но неговата задача е да внесе яснота относно разбирането за цялостната концепция на тази наука", споделя издателят Йордан Йорданов.

"Нова астрологична система за Епохата на Водолея, създадена през 20-ти век в България, единствената актуална разпоредба за звездите. Системата е доказана и проверена във времето с прецизните си знания, които продължават и до днес. Живо Слово за Новата епоха под формата на кратка лекция и общ преглед на книгата ще разшири и повдигне съзнанието на всички почели събитието", допълни в заключение издателят Йордан Йорданов.

За книгата и автора

Книгата се издава по оригинала на Иван Андонов Изворски и носи силата на първообраза, без последващи намеси и примеси от стари системи и знания. Професионалният живот на автора е свързан с обществените среди. С будна гражданска и философска мисъл, работи и твори като журналист във в. „Зора”, авторитетния вестник на интелигенцията. Изключителен познавач на световната литература и класическата музика.

Книгата ще бъде представена от Йордан Р. Йорданов – общественик, писател и изследовател в сферата на културата и науката, който е подготвил и проверил предаденото му знание.

В музикалната част ще се насладим на отбрани произведения в изпълнение на Весела Цанкова-сопрано и Иво Бонев - роял.

Вход – 6.00 лв. / от цената на книгата
За ученици и студенти: Свободен



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!