Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отлично представяне на "Надежда 2014" на Спартакиадата в Оряхово

Огнян Григоров, старши треньор на клуб "Надежда 2014" Оряхово
Снимка: Жоро Александров


Оряховският клуб "Надежда 2014" спечели повечето отличия в Петата лятна спартакиада, която се проведе по време на панаирните дни в крайдунавския град. Наставникът на домакините Огнян Григоров беше доволен в края на състезанието след 6 златни, 4 сребърни и бронзови отличия.

Схватките се проведоха в зала "Арена Оряхово", а в тях се включиха борци от българските клубове: "Ботев 93" /Враца/, "Златица", "Челопеч", "Славия", "Селановци", както и белградският "Цървена Звезда".

Чуйте повече в звуковия файл.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Баскетболният "Монтана" отстъпи на "Будучност"

Баскетболистките на "Монтана" отстъпиха с 52:73 точки на "Будучност" в първата си проверка в сръбската столица Белград. Тимът от Подгорица , който последния сезон загуби финал за Адриатическа лига , имаше преднина от 4 точки на полувремето. След подновяването на играта тя нарасна, за да дойде сирената при 73:52 за тима от Черна гора ...

публикувано на 12.09.24 в 16:33

Започва есенният дял на Областната футболна група "Видин"

Есенният дял на Областната футболна група "Видин" стартира на 14 септември, събота. Шампионът ФК "Кула 04" ще започне сезона с пет нови попълнения, каза за Радио ВИДИН треньорът Пенко Йончев : "Гостуваме на отбора в Белоградчик, тежък мач срещу силен отбор и се надявам да започнем добре есенният дял на първенството с победа. След..

публикувано на 11.09.24 в 13:12

Ясни са съдиите за следващия мач на "Ботев" (Враца)

Определиха съдиите за следващия мач на "Ботев" (Враца) от първенството на Първа футболна лига. В петък, на 13 септември, врачани посрещат на своя стадион изненадата в елита – "Спартак" (Варна) . Двубоят от програмата на 8-ия кръг ще бъде ръководен от Васил Минев, на когото ще помагат Георги Тодоров и Мартин Ангелов. Четвърти съдия е Любомир..

публикувано на 11.09.24 в 13:10

Щангист от Видин стана световен шампион за ветерани

Любен Перчински спечели златен медал от Световното първенство по вдигане на тежести за ветерани . Представителят на видинската школа заслужи световната титла в тежка категория - над 109 кг, възрастова група "мъже над 50 години". Перчински бе с класа над своите съперници и завърши с двубой от 230 килограма. В изхвърлянето му бяха необходими само две..

публикувано на 11.09.24 в 13:04

Христо Янев няма да променя треньорския щаб на Ботев

Христо Янев няма да прави промени в щаба си и няма да води със себе си нови помощници в Ботев /Враца/.  Това стана ясно на първото занимание на елитния тим под ръководството на новия си стар наставник. То се проведе в понеделник вечерта на тренировъчното игрище край стадион „Христо Ботев". Янев ще има двама помощници – за вратарите ще отговаря Христо..

публикувано на 10.09.24 в 16:09

Иван Тилев е новият треньор на Видабаскет

Иван Тилев e новият старши треньор на мъжкия баскетболен отбор на Видабаскет.  С дългогодишен опит като професионален баскетболист и треньор, Иван Тилев е работил както в България, така и в чужбина, включително в Италия, Франция и Германия.  Той е играл за редица известни български отбори, сред които столичните грандове, а също така е бил част от..

публикувано на 10.09.24 в 16:06

Гребците на "Бдин-77" с 20 медала от Държавното първенство в Пловдив

Общо 20 медала - 10 златни, 3 сребърни и 7 бронзови спечелиха състезателите на СК "Бдин-77" на Държавното индивидуално първенство по кану-каяк за мъже и жени, на което домакин беше Пловдив в периода 6-8 септември.  Тези успехи са плод на неуморната работа, дисциплина и отдаденост, каза треньорът Цветан Иванов. "Блестящо представяне за нашия..

публикувано на 10.09.24 в 14:59