Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шофьор извади нож при спор на пътя във Враца

Враца площад Софроний Врачански
Снимка: РАДИО ВИДИН

Шофьор заплаши с нож друг водач на кръстовище във Враца при спор за маневра на пътя, съобщават от полицията в областния град. Съобщението за скандал на площад “Св. Софроний Врачански“ е получено на 20.06.2021 г., в 10:20 часа. Полицейските служители  са установили, че скандалът е между двама водачи на леки автомобили, след спор за неправилно предприета маневра. Единият от водачите заплашил другия с нож. Хладното оръжие е открито в лек автомобил "БМВ". Участниците в инцидента са разпитани и са им съставени предупредителни протоколи. 


Образувано  е досъдебно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Село Липен ще отбележи годишнина на читалището

Празник по повод 98 години от създаването на Народно читалище "Пробуда" в Липен ще се проведе утре, 5 октомври, в монтанското село. Секретар-библиотекарят в културното средище Фидана Томова съобщи подробности за честването: "Този празник го отбелязваме всяка година... Тази година сме поканили няколко други читалища, на които сме били гости,..

публикувано на 04.10.24 в 13:15

Видинска гимназия ще бъде домакин на международна среща

Международна среща, посветена на Европейския ден на езиците -26 септември, и Международния ден на учителя - 5 октомври, ще се проведе във Видин . Домакин е Професионалната гимназия по туризъм „Михалаки Георгиев" . Освен ученици на видинската гимназия, ще участват и техни връстници от три училища в Дробета-Турну Северин, Румъния, каза ръководителят на..

публикувано на 04.10.24 в 13:00

Жена е задържана за кражба на кутия за дарения в Мездра

Жена на 46 години от монтанското село Мърчево е задържана за кражба на кутия за дарения в Мездра. Престъплението е извършено на 29 септември. Жената е задържана вчера, 3 октомври, в Мездра. 

публикувано на 04.10.24 в 11:15

Мъж е в болница след сбиване във Видин

31-годишен жител на видинското село Покрайна е настанен за лечение в болницата след сбиване в областния град. Нападателят му е задържан в ареста за срок до 24 часа. С игнал за сбиване между двама мъже до жилищен блок на ул. „Елин Пелин“ във Видин е подаден на телефон 112 към 03:00 часа тази сутрин.  Отзовалият се незабавно на сигнала..

публикувано на 04.10.24 в 11:08

Щъркели са забелязани в монтанското село Якимово

Семчо Миронов е на 77 години, живее в село Якимово . Преди дни забелязал щъркели в гнездото на метри от къщата си, на разклона за село Комощица. Заснел видео, което пуснал в интернет: "Във гнездото се излюпиха три щръклета тази година. И трите стана щъркели и се върнаха и трите..." Местните жители забелязали още две двойки щъркели..

публикувано на 04.10.24 в 08:59

Снимката на 3 октомври 2024 година

Над 20 са задържаните в цялата страна при операции на МВР срещу купуването на гласове. Това съобщават от вътрешното ведомство. Полицейска операция срещу купуването на гласове провеждаха днес и служителите на Областната дирекция на МВР-Видин . Полицейските действия бяха насочени към профилактиране на активния криминален контингент, противодействие на..

публикувано на 03.10.24 в 18:05

Почина Лука Велчов - пазител на българската памет в Букурещ

Починал е Лука Велчов - доайенът на българите в Румъния. Новината съобщи дъщеря му. От публикация в социалните мрежи става ясно, че на 5 октомври в 10:00 ч. ще има религиозна церемония в римокатолическата църква "Св. Йеремия" в Китила, на адрес “Банатско шосе” 17, а в 12:00 часа ще има погребение в гробището "Свети Пантелеймон" в Пантелеймон. По-късно..

публикувано на 03.10.24 в 15:35