Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Награждават Вихър в неделя

Снимка: Радио Видин архив

Новият шампион на четвърта монтанска футболна дивизия ще бъде награден в неделя. Това е Вихър /Николово/. От 18 часа, на терена с изкуствена настилка в парк "Огоста", вихърци приемат Пъстренец /Долно Белотинци/ в мач от предпоследния кръг. Утре, от 18 часа, в Бойчиновци Пъстрина 2012 /Николово/ е домакин на Расово.

В неделя, отново на стадиона в Бойчиновци, Пъстрина играе с домакините среща от турнира за купата на община Бойчиновци.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Мартин Марков свири на "Монтана" в Плевен

Мартин Марков бе назначен за главен съдия на мача в Плевен между "Спартак" и "Монтана" от 10-ия кръг на Втора лига. Николай Попниколов и Марин Бонев са помощници, а четвърти арбитър е Димитър Буров. Делегат на съдиите е Красимир Василев.  Срещата е утре, от 14:30 часа и с нея се открива кръгът. Двубоят е телевизионен. Монтанският арбитър..

публикувано на 19.09.24 в 15:14
Драгомир Драганов /с топката/

Драгомир Драганов свири на "Ботев" (Враца) в Пловдив

Драгомир Драганов получи наряд да ръководи следващия мач на "Ботев" от Първа лига. В понеделник, на 23 септември, врачани гостуват в Пловдив на "Крумовград". Срещата е от 20:00 часа на стадиона в квартал "Коматево". Помощници на Драганов в двубоя ще са Христо Хаджийски и Светослав Стойчев. Наряд за четвърти съдия получи Красимир Кръстев, а за ВАР..

публикувано на 19.09.24 в 11:27

Картинг пистата във Враца е затворена заради ремонт

Затвориха картинг пистата във Враца заради ремонтни дейности, съобщи концесионерът на спортното съоръжение. Очаква се след края на рехабилитацията пистата да е преасфалтирана, а зоната за кемпери – модернизирана. Поне от 30 години не е правен основен ремонт на трасето, което след интензивните занимания от последните 2 години започна да дефектира...

публикувано на 19.09.24 в 11:22

Централен защитник на "Монтана" е с травма, нападател се завръща в игра

Костадин Илиев е под въпрос за гостуването на "Монтана" в петък на "Спартак"  (Плевен). 22-годишният централен бранител изпитва болки в бедрото. Илиев бе заменен принудително в домакинския мач с дубъла на ЦСКА. Наставникът на "Монтана"  Танчо Калпаков ще разчита на нападателя Владислав Цеков – Каската, който лекува разтежение...

публикувано на 19.09.24 в 10:00

Цанко Цанков ще направи втори опит за световен рекорд в река Дунав

Българският плувец Цанко Цанков днес отново ще опита да подобри световния рекорд по най-дълго плуване без прекъсване в река Дунав. Преди дни, в деня на Съединението, 6 септември, Цанков плува над 18 часа и обяви, че е преодолял 108 километра между видинското село Кошава и град Козлодуй. Световната асоциация по плуване в открити води обаче не призна..

публикувано на 19.09.24 в 07:48

Мездренска грация спечели сребърен медал

На завършилия Трети Национален и Международен турнир по художествена гимнастика “Фрезколиад”, който се проведе на 13-14.09.2024г. в гр. София - Зала “София”, взеха участие над 350 гимнастички от цяла България. Възпитаничката на мездренската школа Биляна Петрова в категорията да 12 години завоюва сребърен медал за съчетание „без уред” и бронзов..

публикувано на 16.09.24 в 07:55

Вършец вече има клуб по лека атлетика

За пръв път в спортната история на Вършец учредиха и регистрираха спортен клуб по лека атлетика "Вършец 2024". На официална церемония в многофункционалната спортна зала "Арена Вършец" кметът на общината Иван Лазаров връчи на председателя на новоучредения клуб по лека атлетика Иван Велков удостоверението за регистрация във федерацията. Преди няколко..

публикувано на 15.09.24 в 16:27