Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Локомотив" Мездра е домакин на "Литекс" Ловеч

Снимка: ОФК Локомотив

Днес от 17.00 часа ОФК "Локомотив" Мездра е домакин на "Литекс" Ловеч в среща от 1/32 финалите за "Купата на България. Вторият в класирането с 6 победи от 6 мача в Северозападната трета лига ще премери сили с шестия от Втора футболна лига. 

Старши треньорът на "железничарите" Диан Попов и членът на Управителния съвет на Локо Андриан Димитров споделиха, че очакват с нетърпение срещата, за да премерят сили с професионален противник, което ще е прекрасна проверка за нивото на силно играещите мездренчани.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Монтана" загуби от "Дрита"

Футболистите на "Монтана" завършиха със загуба последната си проверка от лагера в Банско. Тимът на Тенчо Калпаков отстъпи с 0:2 на косоварския "Дрита" Гниляне. До почивката играчите на "Дрита" удариха греда, а Владислав Цеков – Каската бе близо до гол от фаул. Играчите на "Дрита" откриха резултата в 69-та минута след меле, а второто попадение вкараха..

публикувано на 04.07.24 в 15:07

Баскетболистки продължиха договорите си с "Монтана"

Титулярки продължиха договорите си с женски баскетболен тим на "Монтана". Борислава Денчева и Микаела Дамянова остават в зала "Младост" и през следващия сезон. През последния двете записаха по 48 мача за "Монтана" в родното първенство и Адриатическата лига. За гарда Денчева това е четвърти сезон. През последния тя записа средно по 7.7 точки, 3.3 борби..

публикувано на 04.07.24 в 14:50

Врачанският "Ботев" с класическа победа над "Марек" Дупница

Отборът на "Ботев" Враца победи "Марек" Дупница с категоричното 3:0 в приятелска среща, играна в Етрополе в сряда.  Първото полувреме завърши при резултат 0:0.  Стефан Велев отбеляза гол, който бе отменен от съдията за нарушение на Иван Василев. През второто полувреме имаше множество пропуски, включително и на Мирослав Маринов и новия защитник на..

публикувано на 04.07.24 в 10:52

Видински деца впечатлиха с футболните си умения на турнир в Унгария

Деца от спортното социално училище Видин към Фондация "Реал Мадрид" участваха в тазгодишното издание на демонстративния футболен турнир "Копа Алма" . Домакин на 5-дневното събитие беше Академия "Пушкаш" в Унгария , разказа Светлина Вълчева , координатор за Видин към испанската фондация: "Тези прекрасни деца бяха с треньори и представиха достойно..

публикувано на 03.07.24 в 13:51

Турнир по волейбол за празника на полицията във Враца

Отборът на затвора спечели волейболния турнир, организиран от СК Спартак в чест на професионалния празник на полицията – 5 юли. Шампион стана командата на ГДИН от мястото за изтърпяване на наказания край Враца, следвана от РСПБЗН. Трети се наредиха волейболистите от РУ на АЕЦ „Козлодуй", а четвърти са ченгетата от участъка в „Дъбника". Последни в..

публикувано на 03.07.24 в 13:17

"Монтана" с първа победа при Калпаков

Футболистите на "Монтана" победиха с 2:1 "Пирин" на собствения им терен в Благоевград. Това бе първи успех за монтанци от лятната подготовка и първа победа за новия наставник Тенчо Калпаков, който пое отбора в неделя. "Пирин" вкара ранен гол още в 4-та минута. В 14-та, след пробив по дясното крило, Стивън Кирилов изравни 1:1. На почивката..

публикувано на 03.07.24 в 12:09

Сребро и бронз за врачанки от шампионат по лека атлетика

Александра Петрова от Враца  стана вицешампион на България по лека атлетика по време на националния шампионат при 16-годишните. Дъщерята на кмета на село Згориград Ангел Петров завърши втора на висок скок. Талантливата атлетка, която на 12 юли навършва 14 г., преодоля 155 см в сектора. Сребърното отличие беше гарнирано с ново най-добро лично..

публикувано на 02.07.24 в 15:45