Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Каква ще бъде 2024 година - прогноза на астропсихолог

Снимка: Радио ВИДИН



Нова година, нов късмет, казват бабите, но каква ще бъде 2024 година никой не знае. Или може би не точно никой. Ясно е, че със сигурност следващите 12 месеца ще бъдат изпълнени с много емоции и всякакви случки, всеки ден от предстоящите ще бъде неповторим, но астролозите винаги имат думата по въпроса и могат да опишат точно какво ни очаква. Затова се обърнахме към астропсихологът Ивелина Пенева. 

чакват ни години на технологичен скок и на качествени изменения както в обществения живот така и в битовия, в ежедневието ни...Юпитер започва да активира знака Телец в първата половина на 2024 като дава възможност на родените под знака на Телец и даже и на тези с асцендент Телец да се развиват, да са успешни, да си стигнат лесно и леко целта. До толкова Юпитер е щедър, че много ви моля, пазете се от преяждане, напълняване и всякакво прекаляване. Някои са склонни да прекалявт с процедурите за лице и точно докато Юпитер е в Телец аз очаквам тонове ботокс и филъри да са поставени много и не на място.

Тук на помощ идва астрологията и ви казва – напълнете си душата с любов към себе си, а не с килограми и шоколад. За да ви помогне Юпитер да получите полезни знания и да се ъпгрейтнете по-качествено, на 26 май  ще премине в знака Близнаци и ще остане там до 10 юни 2025 г. Това е време на експанзия в комуникациите, пътуванията, новите проекти и обучението. Планирайте предварително да разширите връзките си, да вземете курсове, да подобрите знанията си, да изучавате чужди езици, да напишете книгата, за която говорите от десет години насам. В света ще има промени в областта на образованието, неговото качество и начина на разпространението на информацията за учениците. Ще има повече библиотеки, книжарници, вестници и списания, нови източници на информация, клубове по интереси, курсове. Държавите ще налеят повече пари в информационното поле, туристическите маршрути и качеството на комуникациите. Моментът е добър за започване на нови неща в областта на културата, интелектуалните и образователни проекти, рекламата и туризма."


От 19 ноември догодина Плутон окончателно ще завихри водолейската енергия и така до 2044г. Човечеството ще навлезе в дълъг период на промяна в системите на управление, контрол, финанси, политика, на промени във виртуалния свят, науката и самоусъвършенстването. Пътят към демокрацията и свободата ще бъде дълъг, свързан с разруха и съзидание, неочаквани обрати, провали и постижения. Науката, мистичните направления, инструментите за самопознание, интернет, космосът, експерименталните области и медицината ще се развиват много активно. Хората ще открият много нови неща, които сега ни се струват фантастични. Топ темите ще са  - Енергетиката, екологията, изкуственият интелект, невронни мрежи, различни нови технологии, подземни полезни изкопаеми и ресурси, роботика, дълголетието. Хората ще имат възможност да покажат своята уникалност и креативност, но за това ще трябва да работят усилено върху себе си и непрекъснато да се развиват. Всичко това представи в разказа си астропсихологът Ивелина Пенева.

Ако сте от онези хора, които си правят планове за годината не само предвид разположението на планетите и нумерологията, но се интересувате и от древните вярвания и суеверия, добре е да имате предвид, че 2024 г. ще бъде високосна. От астрологична гледна точка това няма значение, но високосните години са свързани с някои стари суеверия, според които тези години не са подходящи за някои начинания. Много древни народи, сред които римляните и славяните, вярвали в лошия късмет на високосната година. И въпреки че суеверията определят 2024 като неблагоприятна и трудна година, астролозите и нумеролозите имат чудесни прогнози. Затова не се страхувайте да вървите към целите, които сте си поставили. Просто не забравяйте, че не всичко трябва да се случи веднага и на всяка цена, както и че хубавите, важни неща изискват търпение и усилия. 





*Повече можете да чуете в звуковия файл.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
ВиК-Видин

ВиК - Видин: Към момента водоизточниците са в добро количествено състояние

Летните горещини са честа причина за безводие или усложнения с водоподаването у нас. Наскоро от "Водоснабдяване и Канализация" (ВиК) - Монтана отправиха призив към жителите на областта да бъде ограничено използването на водата за непитейни нужди заради силно намаления дебит на някои водоизточници. Въпреки високите температури в нито едно населено..

публикувано на 02.07.24 в 15:40

Насилието над лекарите - кои са причините и възможните решения

Всеки втори лекар у нас е ставал жертва на агресивно поведение , като 11% от медиците са били обект на физическа агресия от пациентите си или от техните близки, а 49% - на вербална. За около половината от пациентите (47%), обаче, лекарите сами са си виновни за проявената спрямо тях агресия, а близо една пета (17%) от тях са на мнение, че..

публикувано на 02.07.24 в 15:00

Видински ученици проведоха урок по история на остров Белене (снимки)

Общо 26 ученици от ГПЧЕ "Йордан Радичков" във Видин, с профил "История", посетиха дунавския остров Персин край град Белене, известен като остров Белене, където се проведе урок за  комунистическото минало на България и съществуващия концентрационен лагер там. Обучението носеше името "Памет или забрава - един красив остров за грозни спомени"...

публикувано на 02.07.24 в 14:00

Евгени Будинов: Усмихвайте се повече

Профилактиката има изключително важна роля при поддържането на здрави зъби и красива усмивка. Това обясни с много чувство за хумор в "Час при зъболекаря" актьорът и режисьор Евгени Будинов . Наскоро усмихнатият артист постави във видинския драматичен театър комедията "Убийство в първа класа". "Устната хигиена и това да си мием зъбите, редовно,..

публикувано на 02.07.24 в 13:00

Ще успее ли проектокабинетът на ГЕРБ

Президентът Румен Радев връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство на кандидата за министър-председател, посочен от най-голямата парламентарната група, тази на ГЕРБ-СДС - Росен Желязков .  "Най-важното е стабилизирането на публичните финанси и неотклонност от нашия европейски път", заяви Желязков след като представи състав и..

публикувано на 01.07.24 в 15:43

От днес плащаме по-скъп ток

Новите цени на електрическата и топлинната енергия за следващата една година прие Енергийният регулатор . Минималното поскъпване на тока около 1,5 % се оказа малко по-високо, както предупреди председателят на КЕВР Иван Иванов още по време на общественото обсъждане. "Всички жени, които са изготвени като прогноза, са на базата на данните..

публикувано на 01.07.24 в 14:30

Лятото - сезонът на стомашно-чревните инфекции

Лятото е известно като сезона на стомашно-чревни инфекции , които през този период значително се повишават. Основният рисков фактор за тяхното предаване и развитие са мръсните ръце. Затова тези инфекции често са наричани болест на мръсните ръце. Останалите рискови фактори са храната и водата, каза д-р Пепа Цветанова , директор на Дирекция "Надзор на..

публикувано на 01.07.24 в 14:00