Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Публиката се връща на стадион „Огоста“

Снимка: Любо Андреев

Близо 1000 души изгледаха победата на "Монтана" над дубъла на "ЦСКА 1948" с 2:0. Добрите игри на момчетата на треньора Танчо Калпаков върнаха феновете по трибуните. От началото на кампанията от три мача "Монтана" у дома има равен 0:0 с "Марек" (Дупница) и победа с 2:0 над дубъла на "ЦСКА 1948", и категоричен успех с 3:0 при гостуването на "Локомотив" (Горна Оряховица).


"Тази игра е за хората. Когато играем добре, да ни аплодират, когато не играем добре, да са негативни, няма проблем. Но апелирам хората да идва, това може само да радва отбора. Няма по-голямо удоволствие от това отборът да направи щастливи феновете и жителите на Монтана", каза треньорът.


В неделя, 11 август, монтанци гостуват на "Дунав" (Русе).




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Монтана" победи "Янтра" с гол на Русинов

"Монтана" взе три точки от "Янтра" /Габрово/. На стадион „Огоста" момчетата на треньора Танчо Калпаков взеха победа с минималното 1:0 в среща от 14-я кръг на Втора лига. В мача липсваха чистите положения и пред двете врати. Първата възможност се откри пред гостите.  В 28-та минута Мартин Тошев бе изведен от дясно, но бе над напречната греда на вратата..

публикувано на 23.10.24 в 17:49

Станимир Тренчев свири ЦСКА-"Ботев"

Станимир Тренчев получи наряд да ръководи следващия мач на ФК "Ботев".  Врачани гостуват в 13-ия кръг от Първа футболна лига на ЦСКА-София, като двубоят е в четвъртък (24 октомври) от 17:30 часа. Негови помощници край тъча ще бъдат Георги Тодоров и Димитър Русев, а четвърти съдия е Венцислав Митрев. За спорните моменти и ВАР отговарят..

публикувано на 23.10.24 в 10:44

"Локомотив" (Мездра) продължава с много участия

Поради участието си и в трите турнира "Локомотив" (Мездра) продължава сгъстения цикъл от срещи от сряда до събота.   Днес за Аматьорската купа „железничарите” гостуват от 16.00 часа в Бутан на едноименния тим. Домакините се състезават в „А” Окръжна група – Враца и в момента са 4-ти във временното класиране. Следващата седмица момчетата на..

публикувано на 23.10.24 в 10:05

"Монтана" приема "Партизан"

Баскетболистките на "Монтана" приемат утре сръбския "Партизан" (Белград) в среща от 4-ия кръг на Адриатическата лига при жените. Двата отбора влизат в мача с по една победа и две загуби. За момичетата на треньора Преслав Пешев това е втора среща у дома, като в първата биха хърватския "Задар". "Готови сме за мача. Само г ардът Ралица..

публикувано на 22.10.24 в 16:54

Назначиха съдиите на мача "Монтана" – "Янтра"

Кристиян Тодоров ще бъде главен съдия на мача "Монтана" – "Янтра" (Габрово)  от 14-ия кръг на Втора лига. Негови помощници ще са Димо Вълчев и Мирослав Симеонов. Резервен арбитър е Иван Христов. Съдиите ще оценява Иво Боев.  Срещата е утре, 23 октомври, от 14:45 минути, на стадион "Огоста". С нея се слага началото на мачовете от 14-ия кръг...

публикувано на 22.10.24 в 16:46

Успешен старт на юношите на "Локомотив"

Формацията  на родените през 2010/2011 година от ДЮШ на "Локомотив"/Мездра/ с треньор Стоян Стоянов стартира мощно сезона. След разгрома на "Бдин"/Видин/ със 7:1 малките "железничарчета" оглавяват еднолично Междуобластната група с 15 точки и голова разлика 35:3. След тях се нареждат отбори като "Бдин", "Ботев"/Враца/, "Прециз"/Монтана/ и др.

публикувано на 22.10.24 в 14:52

Куп отличия за млади футболисти от Враца

Формации на врачанския "Ботев" спечелиха две трети и едно първо място във футболен турнир за подрастващи таланти, който се проведе през почивните дни в Панагюрище. Възпитаниците на Радослав Георгиев спечелиха надпреварата при родените през 2016-а, а вторият отбор от града под Околчица се нареди на шесто място в същата възраст. С трети места се..

публикувано на 21.10.24 в 13:00