Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Общината във Враца търси служители за Инспектората

Снимка: Радио ВИДИН

Община Враца обяви подбор за трима служители на длъжността "инспектор" в звено "Инспекторат". Ангажиментът на инспекторите са свързани с извършване на контрол по изпълнение на общински наредби, осъществяване на координация между звената, извършващи контролни функции на територията на община Враца и извършване на проверки по сигнали и жалби на граждани. В задачите им е и проверяване на сигнали за нарушения и изготвяне на доклад за резултатите, като ще трябва да връчват заповеди, уведомления, писма и други документи на виновните лица.


Работата е на график, а индивидуалната основна заплата за длъжността е в размер до 1 390 лв.


Изискванията към кандидатите са да имат средно образование и да притежават свидетелство за управление на моторно превозно средство.


Конкурсът ще се проведе с проверка на съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания и интервю.


Документите се подават в сградата на Информационния център на общинската управа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Четирима са задържани при полицейска акция във видински квартал

Четирима са задържаните по време на специализираната полицейска операция, проведена в квартал "Нов път" във Видин. В акцията участваха четири екипа на жандармерията, служители от видинското районно управление и структурите на областната дирекция - криминална, икономическа, охранителна и пътна полиция, както и разследващи полицаи.  Полицейските..

публикувано на 15.10.24 в 16:48

Спира се преминаването на тирове през "Петрохан"

От утре, 16 октомври, се спира движението на тежкотоварни камиони над 12 тона през прохода „Петрохан". Временната организация на движение беше въведена със заповед от 21 юни тази година и действието й е до 15 октомври, включително. Ограничаването на тежкотоварния трафик през прохода е във връзка с предстоящите зимни месеци и очакваното влошаване на..

публикувано на 15.10.24 в 15:26

Акция за използването на тротинетки и мотопеди започна в Монтана

Акция за използването на тротинетки започва в област Монтана от днес. Специализирана полицейска операция е насочена още и към водачи на мотоциклети и мотопеди. Униформените ще проверяват дали водачите на мотори и мотопеди са правоспособни, за извършване на неправилно изпреварване, както и всички останали нарушения, водещи до тежки пътно-транспортни..

публикувано на 15.10.24 в 14:44

Продължава номинирането за годишните награди за култура в Лом

Още не е изтекъл срокът за предложения за избор на носители на наградата за култура за 2024 г. на името на д-р Хернани Цибрански в Лом . Организатор на инициативата е Обществен фонд Лом, който всяка година връчва отличията на заслужили дейци на изкуството и културата в навечерието на Деня на народните будители – 1 ноември. До 30 октомври 2024..

публикувано на 15.10.24 в 11:05

Пиян шофьор блъсна полицейски автомобил във Враца

Кола, управлявана от пиян шофьор , е ударила полицейски автомобил във Враца .  Инцидентът е станал на 14 октомври, около 15:30 часа на кръстовището на ул. "Кръстьо Българията" и ул. "Иван Цветков". Пробата за алкохол на 42-годишния шофьор на колата е отчела 3,46 промила.  Тестът  за наркотични вещества е отрицателен.  Образувано е бързо..

публикувано на 15.10.24 в 10:59

Театърът във Враца представя предпремиера в София

Тази вечер (15 октомври) в София е предпремиерата на най-новото заглавие на врачанския Драматично-куклен театър „Полковникът и птиците“ от Христо Бойчев. Творбата ще се играе на откритата сцена „Сълза и смях“. На 23 октомври е първата среща на постановката с публиката във Враца, като тя ще е на голямата сцена Режисьор на спектакъла е..

публикувано на 15.10.24 в 10:46

10 лекари от Врачанско са с номинация за награда

Десет медици от област Враца са номинирани за „Лекар на годината 2024“ , като призовете ще бъдат връчени на 15 ноември. На регионално ниво са номинирани ортопедът от врачанската болница д-р Светозар Зарков; специалистът по кожни и венерически болести в ЦКВЗ-Враца д-р Петранка Петрова; управителят на Специализирана болница за активно лечение..

публикувано на 15.10.24 в 10:03