Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ФК "Кула" на върха в Областната група на Видин

Снимка: Радио Видин

Отборът на ФК "Кула-04" победи тима на ФК "Ботев 1947" с 2:1 в  в среща от шести кръг на Областна футболна група "Видин".


„Победа за нас, смея да кажа заслужена. Получи се много хубав мач, здрав физически, тактически. Поздравление за отбора ни, ч е успя да обърне резултата на полувреме. Мисля, че заслужено си спечелихме трите точки срещу пряк конкурент за първото място. Поздравление и за публиката, пълен стадион.


Моите уважения за Грамада, наистина силен отбор,компактен, силен на статични положения. Гол майсторите ни са Емил Петров първи гол, второто попадение на Николай Николов беше отбелязано от дузпа, смея да кажа заслужено с оглед натиска, който упражнихме",  каза за Радио Видин Пенко Йончев, треньор ФК "Кула-04".


Срещата се игра на  градския стадион в град Кула. Двубоят започна добре за гостите от ФК "Ботев 1947" с гол в 34 минута.


Втората част на играта в Кула мина под тоталната диктовка на ФК "Кула-04", който създаде редица положения.


В класирането ФК "Кула-04" води с 18 точки, с 12 е ФК „Балкан - 1921" и на трето място също с 12 точки е ФК "Ботев 1947".




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Млади футболисти от Мездра участват в международен турнир в Гърция

Две от формациите от Детско-юношеската школа на "Локомотив" (Мездра ), родени 2012 година, с треньор Стоян Стоянов, и родените 2014 година, с треньор Владимир Найденов, участват на Международен турнир в Паралия Катерини (Гърция). В турнира се включват 90 отбора от България, Гърция, Сърбия, Северна Македония, Черна гора, Малта, Турция и Албания...

публикувано на 25.10.24 в 11:33

"Ботев" (Враца) падна с 0:2 от ЦСКА в София

"Ботев" (Враца) очаквано записа поражение от ЦСКА (София) в мач от 13-ия кръг на Първа футболна лига. Това беше първата победа за „армейците" от месеци насам и реанимира отбора на Александър Томаш. Коялипу откри резултата в 42-ата минута, а в 80-ата Матиас Фаетон удвои. "Червените" можеха да спечелят и далеч по-убедително срещу най-удобния си..

публикувано на 25.10.24 в 10:10

"Монтана" се справи с "Партизан"

Баскетболистките на " Монтана"  победиха със 77:62 / 18:16, 14:25, 27:11, 18:10/ точки "Партизан" ( Белград) в среща от 4-ия кръг на Адриатическата лига . Пред родна публика момичетата на треньора Преслав Пешев показаха характер и изковаха успеха след почивката. След първите 20 минути "Партизан" водеше с 9 точки. "Монтана" започна..

публикувано на 24.10.24 в 10:45

"Монтана" победи "Янтра" с гол на Русинов

"Монтана" взе три точки от "Янтра" /Габрово/. На стадион „Огоста" момчетата на треньора Танчо Калпаков взеха победа с минималното 1:0 в среща от 14-я кръг на Втора лига. В мача липсваха чистите положения и пред двете врати. Първата възможност се откри пред гостите.  В 28-та минута Мартин Тошев бе изведен от дясно, но бе над напречната греда на вратата..

публикувано на 23.10.24 в 17:49

Станимир Тренчев свири ЦСКА-"Ботев"

Станимир Тренчев получи наряд да ръководи следващия мач на ФК "Ботев".  Врачани гостуват в 13-ия кръг от Първа футболна лига на ЦСКА-София, като двубоят е в четвъртък (24 октомври) от 17:30 часа. Негови помощници край тъча ще бъдат Георги Тодоров и Димитър Русев, а четвърти съдия е Венцислав Митрев. За спорните моменти и ВАР отговарят..

публикувано на 23.10.24 в 10:44

"Локомотив" (Мездра) продължава с много участия

Поради участието си и в трите турнира "Локомотив" (Мездра) продължава сгъстения цикъл от срещи от сряда до събота.   Днес за Аматьорската купа „железничарите” гостуват от 16.00 часа в Бутан на едноименния тим. Домакините се състезават в „А” Окръжна група – Враца и в момента са 4-ти във временното класиране. Следващата седмица момчетата на..

публикувано на 23.10.24 в 10:05

"Монтана" приема "Партизан"

Баскетболистките на "Монтана" приемат утре сръбския "Партизан" (Белград) в среща от 4-ия кръг на Адриатическата лига при жените. Двата отбора влизат в мача с по една победа и две загуби. За момичетата на треньора Преслав Пешев това е втора среща у дома, като в първата биха хърватския "Задар". "Готови сме за мача. Само г ардът Ралица..

публикувано на 22.10.24 в 16:54