Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Булевард "Демокрация" на 10-ти юли

Снимка: архив

Лятото се оказва натоварен сезон не само за автобусите от и за морето, но и за тези от и към Айтос. След сигнал оказва се в част от микробусите местата не достигат. В първия час на предаването ще чуем и двете гледни точки - на пътниците - някои, от които са принудени да стоят прави, и на превозвача, според който подобни случаи са изключение.
Какви са най-честите сигнали подавани в платформата "Ние потребителите" от началото на туристическия сезон и какво е важно да знаят туристите. Това ще научим малко след 17 часа. 
Предстои 5-ото издание на музикалния и танцов фестивал "Фолклорна плетеница“, който за първи път ще се проведе в Приморско и ще има конкурсен характер. В последния час Златка Ставрева, ще ни разкаже повече.
Очаквайте предложенията ни от Бургас, Сливен и Ямбол за концерти, изложби и постановки, освен това и коментари от социалните мрежи, спорт и трафик информация.
Финалът поставяме с рубриката, с която си спомняме новините звучали вече в ефира ни.
Началото е след новините в 15 часа, водещ е Калина Енчева.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 20 АВГУСТ:

Оцветявайте дните си само с най-нежните тонове: усмивка,щастие,надежда, доброта,любов, така живот ще е по – хубав! Добро утро и щастлив нов вторник! Екипът ни днес – звукорежисьор е Ваня Желева, новините представя Ивайло Пеев, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 часа: -   В рубриката ни „Тема на деня“..

публикувано на 20.08.24 в 06:30

Булевард Демокрация на 19-ти август

Започваме предаването с ремонтите в образователната инфраструктура. Кои нови сгради ще отворят за 16-ти септември ще чуем в първия час от ресорния зам.-кмет в община Бургас - Михаил Ненов. Във втория час коментираме последните новини около служебния премиер и дали ще има избори на 20-ти октомври. Тежък воден режим мъчи жителите на руенските села..

публикувано на 19.08.24 в 14:55

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 19 АВГУСТ!

Тежки катастрофи и сериозни задръствания наредиха АМ Тракия на първо място по брой пътни инциденти и изнервящи пътувания. От началото на годината произшествията там са над 300. Къде се коренят причините за зачестилите катастрофи по автомагистралата коментира Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики. Ще я чуем след новините в 8..

публикувано на 19.08.24 в 07:14

Булевард "Демокрация" на 16-ти август

"Не сте сами" е съвместна кампания на Агенция "Митници" и НАП. Тя цели превенция на наркотичната и хазартната зависимости, а в Несебър бе обявено нейното начало. Подробностите са в първия час на предаването. Какъв е туристическия продукт, който предлагаме и кои са туристите които ни посещават - анализ на Румен Драганов от Борда по туризъм.  Ще ви..

публикувано на 16.08.24 в 14:48

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 16 АВГУСТ:

Най-хубавите неща предстоят, когато спреш да ги търсиш.  Добро утро в петък! В делника заложете на доброто настроение и приятните емоции. Екипът ни днес – звукорежисьор е Алекс Пенев, новините представя Петя Янакиева, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 часа: -   В рубриката ни „Тема на деня“..

публикувано на 16.08.24 в 06:30

Булевард "Демокрация" на 15 август

Темите в предаването днес: - как да ограничим до минимум риска от пожари в сезона на пожарите и с какво още, освен с огъня, се бори бургаската противопожарна служба ще ни разкаже директорът на регионалната противопожарна служба старши комисар Николай Николаев; - колко ще ни струват гроздето и виното тази година - прогноза на  Петьо Бошнаков от..

обновено на 15.08.24 в 14:19

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 15 АВГУСТ:

Добро утро в четвъртък, делникът ще съчетаем с празник, защото днес е Голяма Богородица. Православната ни църква отбелязва дена на Божията майка, Успение Богородично. Това е най – големият летен християнски празник.. Днес празнуват Несебър, остров св. Анастасия и имениците Мария, Мариана и техните производни, както и Богдана и Богдан, Божидар...

публикувано на 15.08.24 в 06:30