Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любопитно с „Вход свободен“

| обновено на 13.05.20 в 09:32

Днес, Елена Шахънска, която от години се занимава с проблемите на личностното развитие, има и три книги по темата, ще ни сподели за интересна инициатива, която реализира отскоро.

За сянката, нашата тъмна страна и как да я балансираме, ще ни каже психологът и медиатор Ирина Милчева.

Очаквайте и рубриката «Извънредни мисли», на колегата Дарина Иванова, в нейния финален епизод.

И както миналата сряда, във времето между 13.30 и 14.00, бъдете готови да ви провокираме с интересен въпрос и съответно награда, за един от вас.

Започваме, след новините в 12. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

„Точно днес“ в пулса на времето

В четвъртък сутрин, три дни преди поредните парламентарни избори, се движим с пулса на времето. Леко забавен пулс - в очакване на това какво ще донесе седмицата след 27 октомври. И макар местна власт и държавни институции да са в процес на изчакване на новото време, служебното правителство одобри новият размер на минималната работна заплата..

публикувано на 23.10.24 в 17:00

Какво виждаме и чуваме "Ден след ден"?

Всеки ден МВР провежда шумни акции, за които обявява, че са срещу търговията с гласове. Оказва се обаче, че разкритите при тях престъпления нямат нищо общо с това. Магазинери, лихвари, социално слаби, пазаруващи на кредит – такъв е профилът на задаржъните при МВР акциите срещу търговията с вот. Не се припарва до политиците, които са..

публикувано на 23.10.24 в 14:51

Динамична сряда във "Вход свободен"

Забавлениея и добронамерен спор в ефира! Така накратко описваме предстоящото във вход свободен днес! Албена Бяндова от Къща за музикални вълшебства "Дивизи" разказва за предстоящото турне на "Симфонито" около Пловдив. В "За и против" спорим за и около късмета! Започваме след новините в 13.

публикувано на 23.10.24 в 10:55

На 23 октомври "Точно днес"

В сряда сутрин с есенни стъпки по темите на деня. Говорим за здраве, безводие, малко политика и за вестник от преди век и половина. УМБАЛ „Свети Георги“ стартира програма за подобряване на костното здраве.  Проектът обединява лекари и медицински сестри, работещи в екип със специална насоченост в лечението на остеопороза, остеопения и хиповитаминоза..

публикувано на 22.10.24 в 16:30

"Ден след ден" на 22 октомври

Превозвачът Петко Ангелов става основна фигура в пловдивския градски транспорт, след като досега действащият консорциум не успя да осигури редовен превоз по част от линиите. Временната мярка е с едногодишен срок. Помощник-фармацевтите настояват за законодателни промени, които да им позволят да отпускат медикаменти и по лекарско предписание. На..

публикувано на 22.10.24 в 14:45