Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Огромно задръстване, катастрофа край Косово затапи трафика Асеновград - Смолян

Силно затруднено е движението по пътя между Асеновград и Смолян, а причината е катастрофа, възникнала около 13.50 ч. край разклон за село Косово. В сблъсъка са участвали три автомобила, които са препречили платната за движение. 

В пловдивска болница за прегледи е транспортирана 15-годишно момиче, пътувало в една от ударилите се коли. Образувала се е голяма колона от коли и полицейски служители регулират на място. 

Пропускат се само леките автомобили, а преминаването на тежкотоварните е невъзможно затова от полицията съветват да се минава по другия възможен път – през Девин.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Костадин Тотев е новият управител на ВиК – Смолян

Тотев бе представен днес пред служителите на дружеството от заместник областния управител Красимир Даскалов.  Той посочи, че на първо място ще се заеме с възстановяване на нормалното водоподаване за населението, тъй като са недопустими аварии като тези в Мадан, Девин, Малка Арда и Павелско. Първоначалната информация е,  че предприятието е доста..

публикувано на 20.08.24 в 15:49

Удължиха до края на годината срока за строеж на новия мост до Първомай

Дейностите по строителството на новия мост над река Марица на пътя Плодовитово – Асеновград, в участъка между Първомай и село Градина, се удължават до декември. Те бяха преустановени от март до 17 юни, за да се опазят популациите на животинските видове в защитените зони на „Река Марица“ По тази причина срокът за приключване на строителството е..

публикувано на 20.08.24 в 14:25

Арестуваха млади шофьори, опитали да избягат от полицейски проверки

22- годишен шофьор, опитал се да избегне полицейска проверка, е задържан в Трето РУ в Пловдив. На централния бул. „Цар Борис III Обединител“ полицейските служители подали сигнал със стоп-палка към мъжа зад волана на лек автомобил „Фиат“. Вместо да спре на указаното място, той ускорил и избягал.  Преследваният автомобил се ударил странично в друга..

публикувано на 20.08.24 в 12:29

Полицията разследва умишлен пожар в асеновградското село Богданица

Предизвикването на умишлен пожар в землището на пловдивското село Богданица разследва полицията.  Огънят в сухи треви в близост до фуражен цех е пламнал снощи и бързата намеса на огнеборците е предотвратила разрастването на пламъците. Няма пострадали хора. При пожара е унищожен товарен автомобил, собственост на частна фирма.  Образувано е досъдебно..

публикувано на 20.08.24 в 12:05

Тапа на пътя Пловдив – Пазарджик заради катастрофа

Пътен инцидент е затапил движението на пътя между Пловдив и Пазарджик. Две коли са се ударили, което е образувало задръстване близо до кръговото за  Стамболийски и Цалапица.  Няма данни за сериозно пострадали. Шофьорите в този участък да се движат с повишено внимание.

обновено на 20.08.24 в 12:01