Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В столицата се провежда форум "Медицинския туризъм - Възможни решения в България"

Снимка: codehealth.bg

Форум "Медицинският туризъм - Възможни решения в България” ще се състои в Астория Гранд Хотел в столицата. Събитието цели да покаже на пациентите и обществото, че в България се прилагат най-добрите практики в съвременната медицина и че често решенията са налице тук, а не в чужбина.

Форумът събира водещи експерти от здравния сектор и ще се проведе в четири панела: проблеми в резултат на медицинския туризъм и възможни решения; репродуктивно здраве, възможности и превантивна грижа в страната; дентална медицина, потенциал и възможности на сектора у нас; естетична медицина, красотата и здравето - ръка за ръка.

Сред участниците във форума са утвърдени имена в сектора: д-р Иван Маджаров, председател на УС на Български лекарски съюз; д-р Николай Шарков, председател на УС на Български зъболекарски съюз; д-р Георги Стаменов, водещ специалист по репродуктивна медицина и други.

Сред целите на форума са да се запознае обществото с най-добрите практики у нас, да осигури среда за обмен на идеи, както и да се потърси начин за надграждане на предлаганата медицинска услуга.


По публикацията работи: Явор Римски
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна