Двубоят между Пулев и Джошуа, който ще се проведе в лондонската зала "Уембли Арена", се очаква да започне около полунощ българско време. Сблъсъкът между двамата е за световната титла в тежка категория.
И двамата боксьори са с почти еднакво тегло - Кубрат Пулев е 108.7 килограма, докато Джошуа е 109.2 килограма. За Кобрата това е с 1-2 килограма под обичайното му тегло за мачове.
Пред БНР-Хоризонт треньорът Михаил Таков заяви, че очаква победа за Кобрата:
"Това, че Кубрат е с 8 години по-възрастен от съперника си не е недостатък, защото това говори за натрупан опит. А дали Джошуа ще тича много по ринга, както бе срещу Анди Руис? Това е различен мач, срещу различен боксьор, тактиката е различна. Когато удари първият гонг в мача, ние ще знаем вече каква тактика е предприел Джошуа и ще преценяваме. Според хода на мача, ще решим дали да преследваме победа по точки или нокаут" - изтъкна Таков.
Още по темата ТУК.
77% от работещите в средното образование са готови да излязат на протест с искането да бъдат увеличени заплатите в сектора, според национално проучване на КТ "Подкрепа". Половината от анкетираните се обявяват за национална ефективна стачка, около 25% –..
В Деня на християнското семейство, в брой 27 на предаването, слушайте: Какви неразказани френско-български истории разказва българското училище "Надежда" в Сен Назер и Рен във Франция, разговор с основателката му Надежда..
Френско-българска търговска и индустриална камара днес организира посрещане на новото божоле в София. По стара френска традиция всяка година в третия четвъртък на ноември се посреща първото младо вино божоле. Традицията вече близо 20 години се..
От следващата учебна година профилираната гимназия с интензивно изучаване на румънски език "Михай Еминеску" може да бъде преместена в сграда в центъра на..
В Деня на християнското семейство, в брой 27 на предаването, слушайте: Какви неразказани френско-български истории разказва българското..
Френско-българска търговска и индустриална камара днес организира посрещане на новото божоле в София. По стара френска традиция всяка година в третия..