Двубоят между Пулев и Джошуа, който ще се проведе в лондонската зала "Уембли Арена", се очаква да започне около полунощ българско време. Сблъсъкът между двамата е за световната титла в тежка категория.
И двамата боксьори са с почти еднакво тегло - Кубрат Пулев е 108.7 килограма, докато Джошуа е 109.2 килограма. За Кобрата това е с 1-2 килограма под обичайното му тегло за мачове.
Пред БНР-Хоризонт треньорът Михаил Таков заяви, че очаква победа за Кобрата:
"Това, че Кубрат е с 8 години по-възрастен от съперника си не е недостатък, защото това говори за натрупан опит. А дали Джошуа ще тича много по ринга, както бе срещу Анди Руис? Това е различен мач, срещу различен боксьор, тактиката е различна. Когато удари първият гонг в мача, ние ще знаем вече каква тактика е предприел Джошуа и ще преценяваме. Според хода на мача, ще решим дали да преследваме победа по точки или нокаут" - изтъкна Таков.
Още по темата ТУК.
Министерският съвет одобри проект на споразумение за дарителство между Световната здравна организация и България за предоставяне на доброволна вноска в подкрепа на дейността на организацията в Ивицата Газа в размер на 100 хил. евро. Финансирането ще..
За четвърта година Forbes събира на една сцена умовете зад най-значимите иновации в българската индустрия. По време на събитието, което ще се проведе в Центъра за съвременни изкуства "Топлоцентрала" в София, ще бъдат обявени и победителите във Forbes..
На 21 нември от 10:00 часа италианският майстор-готвач Даниеле Приори, заедно с 10 млади хора с интелектуални затруднения ще приготви италиански обяд в Дневен център „Светове“ на Фондация „Светът на Мария“. Приори и младежите ще сготвят по неаполска..
От следващата учебна година профилираната гимназия с интензивно изучаване на румънски език "Михай Еминеску" може да бъде преместена в сграда в центъра на..
В Деня на християнското семейство, в брой 27 на предаването, слушайте: Какви неразказани френско-български истории разказва българското..
Френско-българска търговска и индустриална камара днес организира посрещане на новото божоле в София. По стара френска традиция всяка година в третия..