Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БСП очаква „Има такъв народ“ за преговори за кабинет

Корнелия Нинова
Снимка: БГНЕС

Според програмата, обявена от БСП, днес социалистите ще очакват за преговори за съставяне на кабинет в рамките на третия мандат последната от трите формации на „промяната“, с които бе готова на договорки – „Има такъв народ“.

След първите две срещи стана ясно, че социалистите не могат да разчитат на подкрепа нито от „Изправи се БГ! Ние идваме!“, нито от „Демократична България“

Снощи след преговори със синдикатите лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че ще предложи на „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се.БГ! Ние идваме!“ да се срещнат и да направят всичко по силите си, за да се гарантира актуализацията на бюджета за 2021 г.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Изложба в Казанлък представя доспехите на тракийските воини

Постерна изложба “Доспехите на тракийските воини” се открива днес в Казанлък като част от Празниците в Долината на тракийските царе. Тя резултат от съвместен научен проект на Националния археологически институт с музей – БАН и на Софийския университет..

публикувано на 19.08.24 в 07:00
Паметникът на Свободата на вр. Шипка

Започват честванията за 147-ата годишнина от Шипченската епопея

С поетичния рецитал “Пред олтара всенароден” днес се открива Националното честване на 147-ата годишнина от Шипченската епопея. “ В Парка с мечето в Габрово цветове, звуци и думи ще се преплетат, за да отдадем почит и съпреживеем важните исторически..

публикувано на 19.08.24 в 06:00

Горещо време на места с превалявания

В понеделник ще бъде предимно слънчево. Над западната половина на страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. Максималните температури ще бъдат между 31° и 36°, в София..

публикувано на 18.08.24 в 18:30