Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Турска военна техника преминава през България

Снимка: БГНЕС

Военна техника на турската армия преминава през България
На 4 и 5 юни 2023 г. през ГКПП Капитан Андреево през територията на Република България се очаква да преминат по републиканската пътна мрежа личен състав и техника на въоръжените сили на Република Турция за присъединяване към стабилизиращите сили на НАТО в Косово (Kosovo forces KFOR). Личният състав и техниката на въоръжените сили на Турция ще напуснат територията на България през ГКПП Гюешево на границата с Република Северна Македония.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Шест пъти повече сигнали за онлайн престъпления над деца

Над шест пъти повече сигнали за онлайн престъпления над деца в сравнение с м.г. са постъпили в Националния център за безопасен интернет, съобщи за БНР Антоанета Василева от организацията. Деветдесет и девет процента от оплакванията се отнасят до..

публикувано на 12.10.24 в 11:53
Валентин Мундров

Изтеклият срок на машините за гласуване няма да повлияе на вота

Изтеклите гаранции на машините за гласуване няма да създадат проблем на предстоящите парламентарни избори, увери пред Нова тв служебният министър на електронното управление Валентин Мундров. По думите му, изтеклият срок на годност на машините не..

публикувано на 12.10.24 в 10:24
Кирил Маричков

България се сбогува с великия Кирил Маричков

Трагичната смърт на рок легендата Кирил Маричков, който загуби живота си при инцидент преди концерт във врачанското село Селановци, предизвика емоционалните коментари на стотици хиляди фенове, музиканти, общественици и политици. Отиде си “щурецът”..

публикувано на 12.10.24 в 09:36