Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ново сърце (акустична версия)"

Снимка: YouTube /Lubo Kirov

В разгара на горещото лято Любо Киров не спира да твори. Скоро след премиерата на албума му "Ново сърце"и появата на негов концерт в платформата HBOMax, певецът даде старт на своето национално турне ("Ново турне 2024"). Турнето на Любо преминава през седем български града, където звездата ще представи както всички песни от новия си албум, така и своите най-големи хитове. Безспорно като хит вече се наложи и песента, дала име на най-новия му албум – "Ново сърце". За да подчертае важната ѝ роля, Любо Киров представи и видео към акустичната версия на първия сингъл от албума, специално аранжирана от китариста и продуцент Ангел Дюлгеров.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Моменти"

С песента "Моменти" се пренасяме на морския бряг с Никола и Линда, които пеят за своите истински моменти. Никола Димитров е автор на текста и речитатива, базирани на атмосферата през летните месеци на българското черноморско крайбрежие...

публикувано на 22.08.24 в 10:15

"Ти"

Deep Zone Project продължават линията, в която правят нов прочит на популярни песни от български автори и изпълнители. Това лято представят една от най-любимите родни песни - "Ти" , изпята оригинално от Нина Николина, вече в нова версия на  Dian..

публикувано на 21.08.24 в 10:15

Софийската филхармония гостува на престижния музикален фестивал в Любляна

С музиката на Джон Уилямс Софийската филхармония и Националният филхармоничен хор гостуват на престижния музикален фестивал в Любляна на 22 август. Българските музиканти ще свирят под палката на маестро Найден Тодоров, който неведнъж е признавал, че  е..

публикувано на 20.08.24 в 17:02