Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Да посрещнем заедно утрото на 22 юни

Снимка: Радио Шумен

Розалина Райчева, Раймона Анатолиева и Георги Софронов ви очакват в „По първи петли”. Предаването, което по традиция всеки петък се излъчва от студиото на Радио Шумен на честотите на програма „Хоризонт” на БНР. Във времето от четири до шест часа телефони 855–145 и 855–155 с код към Шумен 054 са на ваше разположение, за да ни кажете: „Ако трудът краси човека, то как се забогатява от него”? Както винаги екипът ни, ви обещава много хубава българска музика, гарантирано добро настроение и разбира се време за вашите безплатни музикални послания!



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Посрещнете съботното утро с Радио Шумен

  Да посрещнем заедно и 26-ти октомври с Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира в ефира след новините в 7 часа и продължава до 10. Водещ ще е Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Андриан Христов. Интересни теми и много музика, които може да слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен:..

публикувано на 25.10.24 в 16:05

В „Щура събота“ на Димитровден

Ще почетем именниците, ще разкажем за храма в шуменското село Царев брод и ще присъстваме за минути на празника, на който ще бъдат излъчени и победителите в конкурса за младо вино. Ще бъдем и в Русе на старта на фестивала „МладиТЕ заедно“, първа инициатива на младежкия парламент в града. Този следобед един от акцентите ще бъде и..

публикувано на 25.10.24 в 12:50

Петъчно утро с Радио Шумен

Започнете петъчния ден с Радио Шумен - предаването е "Оттука започва денят", а екипът му днес е Цветелина Георгиева и Диана Лазарова, която ще ви говори с хубава музика.  Връщаме се към астрономическото време, а от нас няколко трика как смяната на часа да не ви се отрази негативно. В последния работен ден ще си говорим и за работа. Най-актуалните..

публикувано на 25.10.24 в 02:10

Кое е кауза за вас?

В контекста на предстоящите избори и след срещата с полярния изследоветел проф. Христо Пимпирев въпросът в първата част ще бъде: Кое отличава лидера от началника? В късната рубрика очаквайте разговор с Розалина Стефанова от читалище „Напредък“ за благотворителната кауза в концерта, посветен на 155 годишнината на читалището. Събират..

публикувано на 24.10.24 в 18:45

„Днес“ в следобеда на 23 октомври

Как ще бъде решен проблемът с нощните гонки, ако се премахне фаталното кръгово до Практикер в Шумен и се върне светофарната уредба?  Защо са необходими милион и половина за ремонт на Арена Шумен?  Защо закриват ЖП линии в Северна България? На места искат да спрат и последния влак.  Акциите срещу купуването на гласове са активни, но малко..

публикувано на 23.10.24 в 12:51

Приятна среща в ,,Денят на совите" и в сряда

Защо е важно да има кой да те изслуша? Това е една от темите за разговор в предаването ,,Денят на совите“ в днешния 23 октомври. Бъдете на вълните на Радио Шумен   от 21 часа до полунощ. Водещ ще е Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Андриан Христов. Може да ни слушате и онлай от сайта: .https://binar.bg/radio-shumen/

публикувано на 22.10.24 в 16:46

Още едно утро с Радио Шумен

Още едно утро с Радио Шумен Това е покана 22-ри октомври да започне с „Оттука започва денят“, за да бъдем заедно в настроението на още един есенен ден. Поканата е от сутрешния екип Розалина Чернева и Розалина Райчева. Този вторник една от водещите теми е „Парламентарни избори октомври 2024“, защото в последните дни преди неделята на..

публикувано на 21.10.24 в 16:52