Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Усмихнато утро с Радио Шумен

Започнете деня с Радио Шумен и усмивка. Предаването "Оттука започва денят" стартира с екип Диана Лазарова и Цветелина Георгиева след новините в 7 часа. Ще бъдем заедно до 10 часа.

Училището може да ви се струва далеч, но родителите вече могат да подават заявления за еднократна целева помощ. 300 лева остава тя и тази година, за условията ще чуете Мартина Драгнева, дриектор на шуменската Социална служба.

Раздвижване на застрахователния пазар, странностите на времето карат повече хора да си гарантират сигурност при щети по жилища и коли. По темата ще чуете застрахователния брокер Венцислав Великов от Русе.

С преподавателката по български език Валентина Кашчи ще ви отведем в Одеса. С нея ни среща кореспондентът на БНР в Русе Ася Пенчева.

Концертът "Среща в приказката" предстои тази вечер в Шумен, а в аванс ще чуете Велислав Стоянов, внук на създателя на незабравими шлагери Йосиф Цанков.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

„Днес“ в следобеда на 19 август

Какво се случва в държавата и защо за първи път президентът Румен Радев отказа да приеме кабинет, предложен от служебен министър председател? Днес стартираха ремонтните дейности по две основни улици в Русе. Как ще се промени движението около алея „Възраждане“ и ул. „Дондуков-Корсаков“? ВиК проблемите скараха общините и институциите в Шуменска..

публикувано на 19.08.24 в 12:54

И на 20 август с Радио Шумен

  Заредете утрото си и във вторник с много положителна енергия, с  музика и полезна информация от ефира на Радио Шумен! На 20 август бъдете и с екипа на предаването ,,Оттука започва денят“: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Данаил Денчев. Стартираме след новините в 7 часа и продължаваме до 10. Може да ни слушате и..

публикувано на 19.08.24 в 11:37

Приятно неделно разсънване с ,,Оттука започва денят"

  Да посрещнем заедно и 18-ти август с Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира в ефира след новините в 7 часа и продължава до 10. Водещ ще е Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Андриан Христов. Интересни теми и много музика, които може да слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен.

публикувано на 16.08.24 в 13:27

Приятно разсънване с Радио Шумен

  Посрещнете и 15 август с Радио Шумен! Много музика и полезна информация ви е подготвил екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Пламена Бръчкова. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Стартираме след новините в 7 часа и продължаваме до 10 с информация от..

публикувано на 14.08.24 в 13:31

Започнете деня с Радио Шумен

На море, в офиса или вкъщи, започнете деня с Радио Шумен. След новините в 7 часа с вас ще бъдем Диана Лазарова и Цветелина Георгиева. Дежурен новинар е Доротея Генчева. Хубава музика и много актуални теми ще се редуват в ефира до 10 часа. Ако сте от Търговище и имате идея градът ви да стане още по-хубав, общината отпуска средства, за да реализирате свои..

публикувано на 14.08.24 в 05:00

Свежо утро с Радио Шумен

Ако започнете съботния ден с Радио Шумен, след новините в 7 часа с вас ще бъдем Розалина Райчева и Цветелина Георгиева. Обещаваме хубава музика и интересни събеседници. В деня на откриване на птичия лов няма как да не ви срещнем със заклет авджия. Георги Жечков има почти 35 години стаж по ловните полета и не бива да го пропускате.  Както всеки уикенд и..

публикувано на 10.08.24 в 05:05

С ,,По първи петли" в петък от Радио Шумен

Посрещнете 9 август с предаването ,,По първи петли“ още в 4 часа през нощта. То се излъчва от студио едно на Радио Шумен по програма ,,Хоризонт“. Екипът, който   ще е с вас в първите часове на новия ден: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Пламена Бръчкова. До 6 часа в петък – много музика, интересни теми и..

публикувано на 08.08.24 в 16:34