Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От рано сутринта с Радио Шумен

  И в четвъртък бъдете с Радио Шумен! Много музика и полезна информация ви е подготвил екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ ще е Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Диана Лазарова. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Стартираме след новините в 6 часа и продължаваме до 10 с новини от целия Североизток. Може да ни слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен.  https://binar.bg/radio-shumen/




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Оттука започва денят на 20 септември

В утрото на 20-ти септември ще пътуваме в Североизтока, за да знаете че: 2 милиона и 300 хиляди лева за ВиК системата в Нови пазар ще получи общината и това ще промени живота в града и селищата наоколо. Този петък в поповското село Водица е и финала на проекта, който го преобрази с дарението на американката Хелън Ашли. Почти милион долара..

публикувано на 19.09.24 в 13:38

Очаквайте „Днес“ на 19 септември

На кръстопът ли са избирателите на ДПС в Шуменско? Кого ще подкрепият, след като разцеплението в монолитната партия е факт?  Как се живее без капчица вода? Пример за устойчивост е село Костена река, в което от чешмите не тече вода от месец юли. Не може да се въведе режим, защото във водоизточника няма вода...

публикувано на 19.09.24 в 10:54

Утрото в сряда заедно с Радио Шумен

Ако започнете деня си с Радио Шумен, темите днес са актуални и интересни. Земеделци с опустошени ниви ще бъдат компенсирани за нанесените щети от природни бедствия. Предвидени са 6 млн.лв. В Шуменско констативните протоколи за 100% унищожени площи, след оглед на комисия, са 21. В Деня за мониторинг на водата разговаряме с проф. Димитър Аличков..

публикувано на 18.09.24 в 02:30

„Днес“ в следобеда на 17 септември

На парламентарни избори кандидатите за депутати в Силистренско обикновено са над стотина, а депутатските места само четири, избирателите малко над 113 хиляди – с активност около 36% на последния предсрочен вот. Ще бъдат ли интересни тези избори за жителите на крайдунавската община? Очакват ли хората изненади и какви са настроенията в региона? Това ще..

публикувано на 17.09.24 в 12:08

Отново с ,,Денят на совите" по Радио Шумен

     Бъдете с първото издание от новия сезон на предаването ,,Денят на совите“. Очакват ви две интересни теми за диалог. В късната рубрика среща с изпълнителите Мими Иванова и Теди Генев за новата им песен ,,Опитвам се да се сбогувам с лятото“. Тази вечер ще направим дебюта й в ефира на Радио Шумен. Екипът в понеделник   вечерта: водещ -..

публикувано на 16.09.24 в 20:18
училищен звънец 15 септември училище

Очаквайте „Днес“ на 16 септември

И в предаването „Днес“, което е първо за новия радиосезон, ще останем верни на максимата, за да бъдете точно и навреме информирани, за да усещате ритъма на деня. Как започва учебната година в Шумен и в Силистра. С репортажи от двата града ще ви предадем атмосферата на първия учебен ден, който винаги е празничен. Той е най-щастлив за..

публикувано на 16.09.24 в 11:54

"Оттука започва денят" в четвъртък сутрин

Веднага след новините в седем Ви очакваме в предаването "Оттука започва денят". В утрото на 12 септември с Вас ще са музикалният редактор и звукорежисьор Пламена Бръчкова и водещата Людмила Борисова. Какво да очаквате във времето от 7.00 до 10.00 часа: - Изтече срокът за обществено обсъждане на промените в наредбата за годишните технически прегледи.Ще..

публикувано на 12.09.24 в 06:10