Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Енергийните ни потенциали: къде можем да бъдем подхлъзнати

C Вероника де Буур
Снимка: радио София

Първи "Хюмън дизайн фестивал" у нас на 1 и 2 октомври - събеседник е Вероника де Буур:

"Хюмън дизейн е синтез от наука и езотерични древни знания - кабала, древнокитайската книга на промените, генетика, статистика и астрологични калкулации. Дава ни точна представа за енергийните ни потенциали и къде можем да бъдем подхлъзнати.

Уникалността му е в двете различни калкулации - винаги нещата стават както трябва. Имаме карта на душата и генетичния императив. Представяме си  енергийните ни центрове, свързани с енергийните ни канали. Всеки е уникален, близнаците също. Ние сме съчетание от генетичната си заложеност и как сме отгледани. Другите хора ни обуславят. Никой не проявява точно нашия модел на поведение.

Типовете аури се разделят от вида енергийно поле. Различните аури са 4: 70% имат отворена и привличаща аура, такава на генераторите - те трябва да следят енергията си. Тя е свързана със "сакралния център". Вторият вид е отворена - на прожекторите, 23%, новите лидери - да разпознават качествата на другите. Трети тип са манифесторите - 9% - затворена, отблъскваща. Само трябва да запалват. Най-редкият тип са рефлекторите - малко над 1%, напълно са отворени, рефлектират средата в по-висше съзнание.

Известни прожектори са Кралица Елизабет, принцеса Даяна; рефлектор е Сандра Бълок, има спорове за Майкъл Джексън. Рефлекторите са архетипа на това какво е да си човек. Ако той се чувства добре, средата е здравословна. Манифестори са Джордж Буш - старши, Путин и Зеленски.

Лекцията за напреднали е за хранене, мотивация и перспектива. Добре е да сме експериментирали със системата поне 3 години и половина. Тук не става въпрос с какво, а как да се храним. Различните видове среда ни помагат да се свържем повече със себе си и мозъкът да получава най-доброто си хранене.

Хюмън дизайнът е любов."



По публикацията работи: Людмил Фотев

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Авторът Весо Портарски

„Унгарски танци на Тенерифе“ доказва, че животът е твърде кратък, за да сме сериозни

 С пиперлив хумор, безупречен сарказъм и копнеж по малките удоволствия, Весо Портарски кани съвременния читател на стендъп комедийно шоу в сборника с разкази „Унгарски танци на Тенерифе“. Двайсет и пет разказа от личния дневник на автора се превръщат в безупречни скечове, представени през погледа на българин в чужбина, турист в курорти със съмнителни..

публикувано на 04.10.24 в 12:45

Превръщат стари банкови карти в паркова мебел

Инициативата „Град като хората“ се реализира от четири години, а целта е градските пространства да станат по-приветливи. Първото облагородено място в София беше подлеза на бул. „България“, който беше изрисуван с красиви графити, казаха пред Радио София Адрияна Михайлова и Ирена Първанова, които са част от „Град като хората“. Тази година фокусът на..

публикувано на 04.10.24 в 12:26

Безплатни продукти за новородени от бедни и рискови семейства

Новородени деца от бедни и рискови семейства ще получават безплатни продукти по европейска програма, като процедурата в България ще се предлага към общините чрез Агенцията за социално подпомагане. Семействата на новородените деца от бедни и рискови семейства ще могат да получат безвъзмездно 7 вида стоки, предимно детски дрешки – ританки, боди, пижами,..

публикувано на 04.10.24 в 12:05
Национална музикална академия

Проф. Сава Димитров: Има глад за кадри, свързани с музикалното образование и обучение

Националната музикална академия “Проф. Панчо Владигеров” е единственото висше училище за професионални музиканти в България. От самото си създаване Академията популяризира музиката чрез публичните изяви на своите възпитаници и преподаватели. "Аз твърдя, а колегите ми са убедени в това, че Музикалната академия дава най-доброто образование, дори..

публикувано на 04.10.24 в 10:34

Започна освежаване на подлеза "Ротондата" пред Централна гара – София

До края на месец октомври 2024г. влиза в сила нов план за обновление и безопасност на подлеза "Ротондата" пред Централна гара – София. Планът е изготвен от Столичната община, заедно с администрацията на район "Сердика" и кмета на района Момчил Даскалов. Целта е да се решат проблемите, които от години са факт в подлеза - да се подобри..

публикувано на 04.10.24 в 09:03

Слънчев петък, с температура в София около 28°, през уикенда - застудяване и дъжд

Днес в Централна и Източна България ще бъде предимно слънчево, а над Западна облачността ще се увеличава и вплътнява. След обяд и през нощта срещу събота на места там ще има валежи от дъжд, съобщиха от НИМХ. Ще духа умерен, близо до северните планински склонове – временно силен и поривист юг-югозападен вятър, който след обяд в северозападните райони ще..

публикувано на 04.10.24 в 07:35

Представители на Space Camp Turkiye споделят опит и визия за развитие на STEM образованието

Тази вечер ще се проведе специална среща, организирана от Space Camp Turkiye, Център за творческо обучение и Научно-образователения детски център „Музейко“, която е насочена към директори на училища и учители. Идеята е да се представят възможностите за участие в програмите на Space Camp Turkiye, както и предстоящите инициативи в областта на STEM..

публикувано на 03.10.24 в 16:44