Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Атрактивен турнир по кану каяк предстои във Варна

Автор:

Изключително атрактивен турнир по кану каяк предстои в събота във Варна. Всички състезатели от България пристигат за надпреварата, която ще бъде на 5000 м. Мъжете ще участват на кану и каяк, а жените само на каяк. Женското кану в страната ни не е на много голяма висота.

Общият старт включва 40 души и можете да си представите каква ще е гледката на старта. Това ще предизвика истински фурор и въобще не е за изпускане. Толкова много състезатели едновременно на старта може да се видят на Световно първенство.

По повод предстоящата „Купа Черно море“ днес имаше пресконференция на която присъстваха председателят на „Черно море Бриз“ Александър Григоров, зам.председателят Свилен Йорданов и топ състезателя Борис Босилков.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Левски" и "Фенербахче" на финал на "Голд къп" (ВИДЕО)

Отборът на Фенербахче се класира за финала на турнира Gold Cup в Кранево. Те победиха с 5-1 състава на Атлетико- Русе. Другият финалист в тази възраст, момчета родени 2014 година е отборът на Левски, който записа успех срещу Ботев- Пловдив с 4-1. Финалите са днес, а турнирът завършва около 22.30 ч. Радио Варна е медиен партньор на турнира...

публикувано на 13.09.24 в 10:45

Групата на Спартак /Варна/ за мача във Враца

Старши-треньорът Кириякос Георгиу определи групата за предстоящия мач срещу Ботев Враца. Мачът в утре, 13.09 от 19.30 ч. Варненци поемат за Враца с големи очаквания.

публикувано на 13.09.24 в 07:21

Чиликов пое Дунав /Русе/

Георги Чиликов вече официално е треньор на Дунав Русе. Днес той ще даде първата си пресконференция, а след това ще има среща с феновете в клубния магазин. Чиликов за кратко време смени няколко отбора, като първоначално от русенския клуб отказаха да го вземат, но след това склониха.

публикувано на 13.09.24 в 07:20

Ясна е програмата за баскетболния шампионат

Изтеглиха жребия за новия баскетболен сезон. Шумен - Рилски спортист Черно море Тича - Левски Балкан - Миньор 2015 Академик Пловдив - Спартак Плевен Ямбол - Берое 11 отбора ще вземат участие в елита. Първият кръг ще започне в уикенда 5-7 октомври. ЦСКА няма да участва поради финансови проблеми.

публикувано на 13.09.24 в 07:15

ЦСКА взе силен футболист

ЦСКА реализира истински трансферен удар с привличането на легендарния капитан на английския Лийдс - Лиъм Купър. Днес шотландският централен бранител подписа договора си с армейския клуб и веднага се присъедини към подготовката на тима на Александър Томаш. Привличането на доказано име като Лиъм Купър е поредното доказателство за авторитета на марката..

публикувано на 13.09.24 в 07:13

15-годишен кик боксьор носи сребро за Варна от Световно първенство (ВИДЕО)

Варненски състезател по кик бокс се завърна със сребърен мдал от Световното първенство в Будапеща. Спечели го Росен Шеев. Той е само на 15 години, но е започнал с кик бокс на 6 години. Вече има достатъчно опит и самочувствие и спечеленият сребърен медал на най-големия планетарен форум не е изненада. Днес ви срещаме с малкия Шеев, който откриваме..

публикувано на 12.09.24 в 11:50

Родни Първис ще играе за Варна

Родни Първис, шутинг гард, подписа с баскетболния Черно море Тича. Той е поредното ново попълнение за баскетболния отбор на Варна. Първи е един от най-добрите баскетболисти през изминалото първенство у нас. За последно игра в Спартак Плевен. Роден е 1994 г в Плимут, Северна Каролина. Има добра визитка от Италия, Израел и други европейски..

публикувано на 12.09.24 в 09:10