Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиев е 28-ми, ще участва в масовия старт

Автор:

Владимир Илиев и Антон Синапов завършиха на 28-ма и 29-та позиция в индивидуалния старт на 20 километра от Световното първенство по биатлон в Оберхоф. Илиев си гарантира участие и в масовия старт на 15 километра в неделя.

Световната титла спечели Йоханес Тингнес Бьо (Норвегия). За него това е четвърти златен медал на Световното първенство.

Той спечели с 1:10.7 минути пред своя съотборник Стурла Холм Легрейд. На 0.4 секунди зад световния шампион финишира шведът Себастиан Самуелсон.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Черно море" се справи и с тима на Крумовград (ВИДЕО)

Черно море победи с 3:0 тима на Крумовград в мач от 6-ия кръг на първенството  по футбол. Черно море вече има 13 точки в актива след четири победи, едно равенство и една загуба.  „Моряците“ излизат на второ място във временното класиране, с едно попадение по-добра голова разлика от третия – градския съперник Спартак 1918 Варна.  Ч.море-Крумовград..

публикувано на 26.08.24 в 23:45

Официална позиция на ФК Спартак Варна

Във връзка с появилите се в медиите информации относно потенциално преминаване на старши треньора Александър Томаш в друг клуб, ръководството на ФК Спартак Варна би искало да увери своите привърженици и обществеността, че няма промяна в ангажиментите на господин Томаш към клуба и че двете страни остават в отлична комуникация. Томаш и екипът му..

публикувано на 26.08.24 в 18:20

Юри Георгиев: Продължавам да летя, но с хвърчила (ВИДЕО)

Един бивш военен пилот от Варна продължава да лети, но по много различен начин. Той пуска хвърчила и им се радва истински. Това негово хоби успя да зарази цяла Варна през последните години, а вече и цялото Българско Черноморие.  Юри Георгиев е човекът, който провежда Фестивала на хвърчилата. Такъв имаше във Варна, тази събота и неделя,..

публикувано на 26.08.24 в 11:50

US Open стартира с огромни очаквания

Започва US Open, един от най-уважаваните турнири  в тениса. Григор Димитров е девети поставен и започва в участието си около 22.30 ч срещу френския квалификант Кирян Жаке. При мъжете фаворит номер 1 е Карлос Алкарас. Джокович също има огромен апетит за титлата. При жените основни фаворитки за първото място са Ига Швьонтек, Арина Сабаленка и Кори Гоф.

публикувано на 26.08.24 в 10:15

Маринов остава в отбора на "моряците"

Още един от баскетболистите на "Черно море Тича" остава в отбора за новия сезон. става дума за Марин Маринов, който през изминалото първенство показа добри игри във важни мачове.Варненци взеха един американец -Джон Флорвиъс , а също така привлякоха в тима Чернокожев и Ники Стоянов. Друг американец -Дахуан Граф, също подписа с варненци.

публикувано на 26.08.24 в 10:09

ЦСКА - София освободи Стипич

Томислав Стипич е освободен от поста треньор ЦСКА - София. Той пое клуба през лятото, като беше настроен доста философски, но доказа, че не не може да се справи. Резултатите на отбора до този момент показват, че нещата не се случват и освобождавенот му е напълно логично.

публикувано на 26.08.24 в 10:04

Призьорите в регата "Порт-Варна"

Екипажът на LZ Yachting 1991„ с шкипер Лъчо Братоев от клуб „Ултрамарин“-Варна спечели ветроходната регата „Порт Варна“ в клас ORC A. В ORC BP първа е яхта “Макси“ с шкипер Радослав Раев от клуба организатор „Кап.Г.Георгиев“. В клас ORC B лидер е екипажът на „Калина“ с шкипер Андрей Стафунски от „Черно море Бриз“. Първи в клас ORC P са „Макси“. В..

публикувано на 25.08.24 в 15:58