Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Говорят двамата вратари на юношеския ни национален отбор (ВИДЕО)

Автор:

Националите ни по плажен хандбал загубиха от Сърбия на Европейското във Варна, но въпреки това показаха много силна игра. Особено впечатление на корта демонстрираха двамата вратари Бедирхан  Чондол и Алекс Бойчев. Срещаме ви с двете момчета.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Призьорите от пробега "Варна" (ВИДЕО)

Завърши лекоатлетическия пробег „Варна“ с участието на повече от 100 състезатели. При девойките до 16 г победителка стана Стефания Любенова от Варна. При момчетата в същата възраст първи е Айтунч Алиев от Разград. Мая Русева от „Черно море“ Варна стана победителка при девойките младша възраст. Христина Тодорова от „Евър“ Варна е втора. При..

публикувано на 05.10.24 в 13:01

"Шумен" загуби у дома

Шумен не успя да започне по най-добрия начин новата кампания в Sesame НБЛ. Шуменци отстъпиха на гостуващия Миньор 2015 от Перник със 74:90 в мач от първия кръг на редовния сезон. Перничани изиграха изключително силна втора четвърт, която спечелиха с 16 точки разлика – 24:8. Шумен изигра останалите три четвърти равностойно, но гостите запазиха преднината..

публикувано на 05.10.24 в 08:50

Славия най-после спечели

Отборът на Славия постигна победа срещу Черно море с 1:0. Единственото попадение в срещата бе дело на Карл Фабиен, който се разписа в 77-ата минута. Варненци допуснаха груба грешка, която позволи на домакините да се възползват. 

публикувано на 05.10.24 в 08:34

Хандбална дерби ще има днес

Хандбалният вицешампион на България „Шумен 61” ще се раздаде на 100 % срещу „Спартак” (Варна) в дербито на Североизтока. Двубоят от втория кръг в елита при мъжете е в събота от 17 ч в залата на Първа езикова гимназия в морската столица.

публикувано на 05.10.24 в 08:33

Финал за Даниел Трифонов

Даниел Трифонов се класира за финалите на прескок и на висилка на Световната чалъндж купа по спортна гимнастика за мъже в унгарския град Сомбатхей.  Той се класира на второ място в квалификациите на висилка, а на прескок е пети.  Исус Маринов на халки, завърши 17-и и остана извън финала.

публикувано на 05.10.24 в 08:31

Наградиха победителите в 10-ия турнир по пожароприложен спорт за купа "Одесос"

Заместник-кметът по обществения ред и сигурност Илия Коев награди част от победителите в 10-ото издание на Международния клубен турнир по пожароприложен спорт за купа „Одесос”. Той отличи първите три най-добри отбора в дисциплината „бойно разгръщане от мотопомпа“, където при жените първи се класира отборът на Германия, второто място спечели чешкият..

публикувано на 04.10.24 в 18:31

Максим Стойков: Мечтата ми е световна титла (ВИДЕО)

Максим Стойков е варненски състезател по културизъм. Той спечели бронзов медал на Световното първенство в Иран. Освен това Максим има четвърто и пето място на същото първенство. Това е най-големият успех в неговата кариера. Твърди, че продължава да се готви и да чака следващи изяви. Има амбиция да стигне до световната титла.

публикувано на 04.10.24 в 09:50